top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

מרק גספצ'ו

עודכן: 8 באוק׳ 2022


מרק גספצ'ו

צילום – עודד חוברה


מרק קר ומרענן לימי הקיץ הלוהטים,

נפלא כמנה ראשונה בטאץ' ספרדי,

קל להכנה,

טעים ובריא!


8 מנות, 20 קלוריות למנה

החומרים:

  • 2 מלפפונים עם הקליפה

  • 5 עגבניות בשלות

  • 1 פלפל אדום

  • 1 פלפל צהוב

  • חצי כפית מלח

  • 2 שיני שום קלופות או 2 קוביות שום קפואות

  • כף שמן זית מאיכות מעולה

  • מיץ טרי מחצי לימון

  • 1 כפית סוכר חום (ניתן להחליף בשקיק ממתיק מלאכותי אם רוצים מתכון ללא פחמימות)

  • 1/2 - 1 כוס מים

  • לאוהבי החריף - 1/2 פלפל חריף

אופן ההכנה:

שוטפים את כל הירקות, מורידים את קצוות המלפפון, חלקי העגבניה שליד הגבעול, וגרעיני הפלפלים.

חותכים לחתיכות גדולות.

מעבירים את כל החומרים לקערת מעבד מזון כולל 1/2 כוס מים (אם הקערה קטנה, אפשר בפעמיים)

מפעילים את המעבד עד קבלת מחית אחידה ברמת הגריסה שאתם אוהבים.

מוסיפים מים אם אוהבים יותר דליל.

מצננים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.

מגישים מקושט בירקות, ו/ או קוביות קרח.


 

רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תפספסו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page