top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

אבטיח וצפתית במטבל חרדל - פירות יער

עודכן: 12 בדצמ׳ 2022


אבטיח וצפתית במטבח חרדל - פירות יער
אבטיח וצפתית במטבח חרדל - פירות יער


המנה הים תיכונית עם טאץ עוקצני של רוטב חריף - מתוק

אבטיח וצפתית במטבל חרדל פירות יער

8 מנות, 122 קלוריות למנה

החומרים

קוביות מחצי אבטיח

200 גרם צפתית 5%

החומרים לרוטב חרדל פירות יער :

2 כפות חרדל –(מומלץ לגוון בסוגי חרדל מיובאים כמו חרדל פירות יער וכו'),

2 כפות מיץ לימון טרי,

2 כפות שמן זית,

3 כפות רסק פירות יער קפואים או טריים כמו פטל, אוכמניות וכו,

2 שיני שום כתוש

ו2 כפות שמיר קצוץ.

אופן ההכנה

מסדרים בקערה שקופה קוביות או כדורי אבטיח.

על מגש ליד, מסדרים קוביות בולגרית 5%.

בשייקר מערבבים את כל חומרי הרוטב

מגישים עם קעריות אישיות. כל אחד לוקח לעצמו אבטיח, בולגרית ומזליף מעל את הרוטב.

וכאן בתמונה בגרסה עם צפתית ללא מלח וזיתים ללא מלח - צילום עודד חוברה

 

פירות יער בשוק אירופאי
פירות יער בשוק אירופאי




רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?

אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים

כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף


 




פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך