Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד

  • Liora Houbara

אגסים מקורמלים באגוזים ורימונים




אגסים מקורמלים באגוזים ורימונים

מנה אחרונה חגיגית שמתאימה לשבתות , חגים ואירוחים.

אפשר להכין מראש את האגסים ולחמם לפני ההגשה




4 מנות 150 קלוריות למנה ללא גלידה. 225 קלוריות למנה עם הגלידה

החומרים:

  • 4 אגסים יפים, בשלים

  • 20 גרם חמאה

  • 2 כפות סוכר חום

  • קינמון

להגשה

  • חצי כוס גרגרי רימון (אפשר לקשט בפירות יער או כל פרי אחר בצבע מנוגד)

  • כדור גלידה וניל לכל מנה (אופציונלי – מוסיף עוד כ – 75 קלוריות)

  • 2 כפות אגוזים או שקדים גרוסים


אופן ההכנה:

קולפים את האגסים. חוצים כל אחד לשניים. מוציאים את הליבה.

בסוטז נון סטיק רחב ממיסים חמאה ומוסיפים את האגסים.

 צולים 3 דקות מכל צד עד שמזהיבים יפה. 

מוסיפים סוכר וקינמון ומניחים לו להתמוסס ולזגג אותם.

מבשלים על אש מאוד קטנה, ומערבבים בעדינות מידי פעם , הופכים את האגסים בעדינות.

מבשלים כ – 20 – 30 דקות עד שהאגסים משחימים.

 עד שלב זה אפשר להכין יום מראש.

לפני הגשה, מחממים. מגישים בכל מנה 2 חצאי אגס,

מפזרים גרגרי רימון ואגוזים גרוסים. מוסיפים כדור גלידה וניל ומגישים מיד.


אפשרות הגשה:

אפשר לקשט ברוטב פירות יער שהמתכון שלו נמצא כאן






להגשה עם גלידה

למתכונים המלאים הכנסו לכאן

רוצה לדעת איך לאכול מתוקים במידה?

הרשמ/י בלינק בלחיצה כאן או על התמונה

וקורס חינמי בדרך למייל שלך.

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#dietrecipe #lowcalorie #עוגותמתוקיםוקינוחים #צמחוני #צמחוני #ארוחתבוקר #פירות #sweet