• Liora Houbara

אספרגוס בחרדל ותבלינים

עודכן ב: מאי 4


אספרגוס בחרדל ותבלינים

לאספרגוס תכונות רבות - תורם לירידה במשקל, לבריאות העצמות, למערכת העיכול, מכיל כלורופיל ולכן מכיל אין ספור אנטי אוקסידנטיים והרשימה רק ממשיכה..

מעל להכל, אספרגוס הוא פשוט טעים ברמות!

אז הנה מתכון מעולה למנת ירק שהולכת מצויין לצד כל מנה!



4 מנות - 20 קלוריות למנה

החומרים:

  • 20 גבעולי אספרגוס טריים

  • 2 כפות חרדל גרגרים איכותי

  • 2 שיני שום כתושות

  • כפית ג'ינגי'ר מגורר טרי או רבע כפית ג'ינגיר מיובש

  • מיץ מלימון שלם

  • מעט צ'ילי למי שאוהב חריפות

  • ¼ כוס מים


אופן הכנה:

מבשלים את גבעולי האספרגוס בישול קצר מאד – 4 -6 דקות במים רותחים בסיר גבוה וצר ככל האפשר כך שהגבעולים עומדים בתוך המים ורק החלק התחתון שלהם נמצא למעשה בתוך המים. שוטפים במים קרים. 

בסיר קטן מערבבים את כל חומרי הרוטב, על אש נמוכה עד רתיחה. 

מניחים על כל צלחת 5 גבעולים. ומעל מניחים רבע מכמות הרוטב.





רוצים עוד מתכון מנצח של ירקות?

כרובית בתיבול הודי!

המתכון המלא בלחיצה כאן או על התמונה


רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה




אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#ירקות #vegetables #טבעוני #צמחוני #dietrecipe #flourfree #lowfat #lowcalorie #יוםהעצמאות #ללאגלוטן

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד