• Liora Houbara

חרוסת מתובלת

עודכן ב: לפני יום




הממרח של פסח,

שבו עשיתי שילוב של הבית הפולני ממנו באתי עם תיבול תימני שאיתו התחתנתי.

ולא, הוא דווקא לא כל כך משמין, ויכול להיות ממרח מתוק טבעי מצוין לפסח וגם לכל השנה.

מצוין גם למילוי מאפים כמו מעמול וכו.







צנצנת של ממרח - 20 קלוריות לכפית


החומרים:

12 תמרים מג'הול מגולענים או 250 גרם תמרים מעוכים בואקום

חצי כוס שקדים קלופים ( אפשר לגוון עם פיסטוקים)

חצי כוס אוגזי מלך קלופים ( אפשר לגוון בסוגי האגוזים)

1/2 כפית חוואיג תימני לקפה שאפשר לקנות בחנויות תבלינים או להכין לפי המתכון בלחיצה כאן

תפוח עץ קלוף חתוך לרבעים

1/3 כוס יין אדום מתוק

1/2 כפית חוואיג תימני לקפה שאפשר לקנות בחנויות תבלינים או להכין לפי המתכון בלחיצה כאן

כלים:

צנצנת זכוכית שעיקרתם במים רותחים.



אופן ההכנה:

מעבדים את התמרים במעבד מזון - להב פלדה.

מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים עד מידת הגרגרים שאתם אוהבים.

מעבירים לצנצנת מעוקרת ושומרים במקרר עד חודש.

טיפ לחרוסת שנשארה לאחרי פסח



רוצים עוד מתכון מדליק שאפשר להכין עם ילדים?

לחצו כאן למתכון עם סרטון להכנת פודינג צ'יה



רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעימים של מזונות סירטפוד בדיאטת הרזיה? אני מזמינה אותך להכיר את תוכנית האון ליין שלי -

Shake It Until You Make It

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#recipes #lowcalorie #עוגותמתוקיםוקינוחים #naturallysweet #desserts #sweets #dietrecipe #מתכוניחגים #פסח #מבשליםעםילדים #ילדים #מתכוניתינוקותוילדים #טquotובשבט #פורים #פסח