top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

טירמיסתות ורוד מפנק

עודכן: 2 במרץ 2023


טירמיסתות

טרימיסו מפנק עם תותים וקצפת ורודה

ואפשר גם פרי יער טרי אחר


אי אפשר להתחמק משמנת מתוקה, ולקרוא לזה טירמיסו.

אבל בעזרת תותים ועוד כל מיני פטנטים סודיים

הפכתי את הטירמיסו הזה לעוגה חלומית, טעימה ,

עם קצת בריאות, ומחיר קלורי סביר.

דיאיטיפ של ליאורה - אל תמנעו מעצמכם מאכל שאתם ממש אוהבים,

פשוט איכלו ממנו במידה


תבנית פיירקס מלבנית גדולה.

כ – 15 מנות - 190 קלוריות למנה

החומרים:

200 גרם בישקוטים

מיכל שמנת מתוקה להקצפה

500 גרם גבינה לבנה 5%

כוס חלב

4 כפות ליקר פירותי כלשהו

כוס מיץ תפוזים, רצוי סחוט טרי

1/2 כוס סוכר חום דק

1 כפית תמצית וניל רצוי וניל אמיתי

2 כוסות תותים או פירות יער טריים חתוכים


אופן ההכנה:

מערבבים מחצית מתותים עם 2 כפות סוכר ומעבירים למסננת שמונחת מעל מיכל שמאפשר את טפטוף הסירופ.

נותנים לסירופ להיקוות במשך חצי שעה לפחות

מערבבים היטב את מיץ התפוזים עם הליקר. זו תהיה תעורבת הטבילה של הבישקוטים.

מעבירים לקערה שמאפשרת טבילת הבישקוטים.

טובלים כל בישקוט לרגע בתערובת ומניחים בתבנית.

מסדרים כך שכבה על כל תחתית התבנית.

מקציפים שמנת מתוקה + כוס חלב + שארית הסוכר + המיץ שנקוה מהתותים + תמצית וניל.

מקציפים עד שמקבלים קצפת יציבה ורודה.

מוסיפים לקצפת את את הגבינה ומערבבים.

מורחים על שכבת הבישקוטים הראשונה מחצית מכמות הקרם.

מפזרים מעל את התותים שהיו במסננת.

מעל מסדרים עוד שכבת בישקיטים טבולי תערובת המיץ - ליקר

ומעל מורחים את המחצית השניה של הקרם

מקשטים בתותים, הנוספים.

מקררים היטב לפני ההגשה.



 

רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?

אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים

כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא

פוסטים קשורים

הצג הכול