• Liora Houbara

ירקות מוקפצים בטעם מזרח רחוק

עודכן ב: 23 מרץ 2020



מנה שתמיד מתאימה וכל המשפחה אוהבת!


החומרים:

  • 3 כוסות ירקות שטופים וחתוכים כמו: פלפל בכל הצבעים , גזר (לוותר עליו לגרסה ללא פחמימות) , קישואים, פרחי כרובית , בורוקלי וכו'. או שקית של לקט מוקפא

  • סלסלת נבטים

  • 2 כפות רוטב סויה (רוטב תמרי ללא גלוטן לרגישים)

  • 2 כפות קטשופ

  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

מחממים סיר רחב המיועד לשמוש ללא שמן.

מוסיפים את הירקות.מאדים תוך ערבוב מידי פעם במשךך כ - 20 דקות.

מוסיפים את הנבטים ואת כל הרטבים, מאדים עוד 2 - 3 דקות ומגישים חם או קר.


רוצים מתכון מעולה שהולך ביחד עם הירקות?

קציצות עוף ואורז ברוטב קארי דלעת

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא


רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה


אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#vegan #vegeterian #vegetables #salads #recipes #oilfree #ירקות #פסח #ללאפחמימות #ללאגלוטן