• Liora Houbara

כרובית בתיבול הודי בתנור

עודכן ב: 26 יול 2020



נשנוש טעים ובריא בכלום קלוריות והמון טעם הודי מיוחד.

אפשר לבחור בכרובית טריה ואם ממש ממהרים גם קפואה זה בסדר גמור.

ועוד טיפ – הכרובית מתכווצת באפיה ולכן גם אם נראה לכם שהכנתם כמות גדולה היא תתחסל במהירות....

5 מנות 15 קלוריות למנה החומרים:

  • כרובית גדולה שטופה וחתוכה לפרחים או שקית (800 גרם) כרובית קפואה שהופשרה לתיבול -

  • 1/2 כוס מים

  • 4 כפות כוסברה קצוצה (למי שלא אוהב אפשר החליף בפטרוזיליה)

  • כף רוטב / ממרח טיקה (להשיג בחנויות מתמחות במוצרי המזרח הרחוק)

  • 2 שיני שום כתושות

  • חצי כפית קינמון טחון

  • כפית אבקת קארי

  • כפית כורכום

  • חצי כפית ג'ינגי'ר טחון או כף ג'ינג'יר טרי מגורר

  • כפית מלח גס

  • מעט פלפל שחור גרוס גס (לא חובה)

אופן ההכנה: מערבבים את חומרי הרוטב בקערה גדולה מוסיפים לקערה את פרחי הכרובית ומערבבים עם הרוטב. מפזרים פרחי הכרובית בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכבה אחת . מחממים תנור ל – 180 מעלות. אופים כ – 30 דקות עד שהפרחים מזהיבים קלות. מגישים חם או קר. נשמר במקרר עוד יומיים אם נשאר משהו.....

מתאים להגיש עם אורז ודג או עוף טיקה.

למתכון עוף טיקה לחצו כאן או על התמונה



עוד מתכון טעים של כרובית בלחיצה כאן

רוצים מתכון של כרובית אבל בטעם קצת שונה? כרובית וברוקולי צלויים בתנור ברוטב חרדל ובזיליקום


אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#ירקות #ללאפחמימות #bake #vegetables #טבעוני #צמחוני #dietrecipe #flourfree #lowfat #lowcalorie #carbfree #פסח #יוםהעצמאות #ללאגלוטן #כרובית