• Liora Houbara

לחמניות פסח

עודכן ב: מאי 4


צילום - ד''ר צביקה לסטר ללאשה


גם בפסח אפשר לאכול לחמניות! כשרות!!!

המתכון הבא ישאיר את רמות הסרוטונין שלכם למעלה כשרמות הסוכר ירדו אצלכם בדם...


15 לחמניות פסח - 103 קלוריות ללחמניה

החומרים:

  • 4 ביצים, מופרדות

  • 1 כפית סוכר חום

  • 1.5 כוסות קמח מצה, מנופה (180 גרם)

  • 1.5 כוסות מים

  • 6 כפות שמן (90 מ"ל)

  • 0.5 כף מלח עזרים:

  • תבנית תנור או תבנית שקעים מסיליקון או טפלון

  • מערבל מזון


אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

אם משתמשים בתבנית השקעים, אין צורך לשמן אותה.

אם משתמשים בתבנית תנור, מרפדים אותה בנייר אפייה.

בקערת המערבל מקציפים את הסוכר וחלבוני הביצה לקצף יציב.

בקערה נפרדת, מערבבים את חלמוני הביצה עם קמח המצה, השמן, המים והמלח.

מוסיפים את הקצף, ומערבבים בעדינות, בתנועות קיפול, לעיסה אחידה.

מניחים תלויות של 2-3 כפות מהעיסה בתבנית התנור, או ממלאים באותה כמות את שקעי התבנית.

אופים כ-45 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.

מוציאים, מצננים ומגישים.

איך שומרים: בכלי אטום בטמפרטורת החדר, עד יומיים או בכלי במקפיא, עד שבועיים.


רוצים עוד מתכון שמתאים לפסח?

ניוקי תפוחי אדמה ובטטה!

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא


רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה



אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק אהבתם את המתכון? שתפו

רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן



#פסח #מתכוניחגים #מאפים #bakes #bake #baking #recipes #dietrecipe #Recipe #lowcalorie #lowfat

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד