top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

מגנום מרציפן בריא

עודכן: 12 באוג׳ 2023


גלידת משמש לוונדר לוז
מגנום מרציפן בריא

צילום - ליאורה חוברה

מתכון גלידה ששובר את הרשת עם תיקונים ושידורגים בריאותיים שלי,

וטאץ טעים במיוחד.

וגם 6 גיוונים ממש מיוחדים

6 מנות 145 קלוריות למנה


החומרים ל - 6 מנות :

3 בננות קפואות חתוכות לקוביות ( אפשר להחליף בננה אחת בכוס קוביות אננס קפוא)

3 כפות ממרח שקדים

3 כפות סירופ מייפל איכותי

חצי כפית איכותית תמצית וניל

רבע כפית קינמון או חוויאג לקפה ( לא חובה)

לציפוי - 30 גרם שוקולד מריר איכותי מאוד



גיוונים:

  1. לאקסטרה בריאות -מוסיפים 2 כפיות אבקת מאקה רצוי איכותי של חברת ברא - ניתן לרכוש בלחיצה כאן

  2. לטעם בוטנים - מחליפים את ממרח השקדים בחמאת בוטנים איכותית

  3. לטעם חלבה - מחליפים את ממרח השקדים בטחינה משומשום מלא

  4. לטעם אגוזי במיוחד - מחליפים את ממרח השקדים בממרח אגוזים של סוג האגוז שאוהבים

  5. לטעם פינה קולדה אקזוטי- להחליף בננה אחת בכוס קוביות אננס קפוא ולהחליף את ממרח השקדים ב - 3 כפות קוקוס טחון

  6. לטעם תמר ים תיכוני - מחליפים בננה אחת ב - 3 תמרים מגולענים ומוסיפים חצי כפית חוויאג' לקפה




אופן ההכנה –

במעבד מזון טוחנים למרקם חלק לחלוטין את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד.

מעבירים לצנצנות אישיות ומכניסים למקפיא לכמה דקות

ממיסים שוקולד מריר בזהירות באמבט כפול או במיקרוגל .

לוקחים כפית של השוקולד ומכניסים אותה ( כמו בסרטון ) לתוך הגלידה.

את השאר שופכים בשכבה דקה מעל כל צנצנת ומחזירים למקפיא.

מוציאים כמה דקות לפני הגשה והכי כייף, לשבור את הציפוי השוקולדי !

בהמשך עוד הצעות הגשה