- Liora Houbara
מפינס בצל ירוק וזיתים ללא פחמימות
עודכן ב: 9 דצמ 2018

צילום - עודד חוברה
רוצים להנות ממוצרי החלב בשבועות ולוותר על הפחמימות?
זה לא ממש קשה!
והנה מתכון מצוין לעשות את זה שמתאים גם לארוחת ערב וגם לאירוח
20 מפינס, 80 קלוריות ליחידה, ללא פחמימות החומרים:
7 – 8 בצלים ירוקים שטופים וקצוצים החלק הלבן והירוק
חבילת עירית שטופה וקצוצה
1/2 כוס זיתים פרוסים מסוננים
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 גביע יוגורט ( 200 מ"ל ) 3%
4 ביצים
3/4 כוס זרעוני צ'יה
מלח ופלפל לפי הטעם
שקית אבקת אפיה
תבנית שקעים לאפיית מפינס או 20 מנג'טים בודדים המיועדים לאפיית מפינס
אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים, חוץ מאבקת האפיה עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את אבקת האפיה ומערבבים שוב. משהים את התערובת כ 20 – 30 דקות עד שזרעוני הצ'יה מאפשרים הסמכה. מחממים תנור ל – 180 מעלות. מעבירים לתבנית שקעים, בכל שקע שמים את התערובת עד 2/3 מגובה התבנית או המנג'ט. אופים עד שפני המפינס מזהיבים – משחימים והמפינס קפיצי למגע, וקיסם הננעץ במרכזו יוצא יבש. מצננים לפני שמוצאים מהתבניות. נשמר בקירור 3 ימים.
רצים מתכון למפינס עם פחמימות ? לחצו כאן

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק
אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן
#שבועות #מאכליחלבוביצים #צמחוני #צמחוני #ללאפחמימות #מתכוניחגים #glutenfree #ללאגלוטן #dietrecipe #Recipe #recipes #flourfree #lowfat #תוספות #מאפים #פסח