• Liora Houbara

מרק יוגורט חצילים קטיפתי

עודכן ב: מאי 23


צילום - עודד חוברה

ויש גם גרסת תרד ירקרקה


מרק קר מרענן ומצנן את ימי הקיץ החמים!

מעולה לחג השבועות או בליווי לארוחה חריפה.




10 מנות 80 קלוריות למנה

החומרים:

  • 2 חצילים גדולים

  • 1.5 ליטר יוגורט

  • לגרסת התרד- 1/2 שקית תרד קפוא שהופשר

  • 2 שיני שום כתושות

  • מיץ מחצי לימון

  • מלח לפי הטעם

  • 2 כפות נענע קצוצה למי שאוהב

  • צנוניות ופטרוזיליה לקישוט


אופן ההכנה:

מנקבים את החצילים במזלג בכמה מקומות.

קולים את החצילים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות במשך כ 40 – 60 דקות, לפי גודל החציל והופכים מידי פעם בזמן הקליה.

מקררים.

מוציאים את תוך החציל ומעבירים לסיר או כלי קיבול גדול אחר.

מוסיפים את כל שאר החומרים.

טוחנים קלות במעבד מזון עד שמגיעים למרקם רצוי.

מגישים בקישוט עלי פטרוזיליה ו/או צנוניות קצוצות.

בגרסת תרד ירקרקה




רוצים מתכון הודי שמעולה ביחד עם המרק?

קציצות עוף ואורז ברוטב קארי דלעת

לחצו כאן או על תמונה למתכון המלא


רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה


אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק 


אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#soups #recipes #vegeterian #מרקים #ללאפחמימות #nocarbs #carbfree #שבועות

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד