• Liora Houbara

מרק כתום בנגיעות פורטבלו

עודכן ב: 29 מרץ 2019


10 מנות ; 40 קלוריות למנה

חומרים:

  • 2 כרשות , רק החלק הלבן חתוכות לחתיכות גדולות

  • כף שמן

  • בטטה קלופה וחתוכה לעיגולים

  • 7 – 8 גזרים קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות

  • 300 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות

  • 2 כפות אבקת מרק פטריות אורגני

  • מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט - לפי הטעם

  • 10 כוסות מים (רצוי מינרלים)

  • בצל קצוץ

  • 4 – 5- פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות



אופן ההכנה:

בסיר גדול מאדים את כרישה בכף שמן עד שהיא מזהיבה מעט.

מוסיפים את כל שאר החומרים כולל המים, ללא הבצל והפטריות.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה חלקית עד שכל הירקות רכים.

בעזרת בלנדר מוט טוחנים את המרק לסמיכות האהובה עליכם.

טעמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.

במחבת נפרדת המיועדת לבישול ללא שמן, מאדים את הבצל עד שהוא מזהיב.

מוסיפים את הפטריות ומאדים תוך ערבוב 2 - 3- דקות.

מוסיפים לכל מנה כף מלאה פטריות לפני ההגשה.

מגישים חם !



רוצים מתכון שהולך מצויין עם המרק לארוחה שלמה וחורפית?

פאד קפאו בריא

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא



רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית ? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר

וגם לשאלון מגניב שיעזור לך להחליט אם את/ה טיפוס קור או חום

לחצ/י כאן או על התמונה




אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק 


אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#מרקים #soups #recipes #vegeterian #vegan

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד