צילום - עודד חוברה
מרק קר הוא הפתרון הבריא לימי החום.
קל לעיכול וקל בקלוריות,
מרענן ומכניס בריאות טעימה לארוחה.
10 מנות 45 קלוריות למנה
החומרים:
1 כף שמן
2 כרישה – רק החלק הלבן
4 שיני שום פרוסות
בטטה קטנה
חתיכת דלעת
4 גזרים
מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
כף ג'יגי'ר טרי מגורר או כפית אבקת ג'ינג'יר
מיץ מלימון שלם טרי
כף יוגורט להגשה של כל מנה או תחליף יוגורט טבעוני לגרסה טבעונית
עירית או נענע קצוצה לקישוט ולהגשה
אופן ההכנה:
שוטפים את הכרישה ופורסים. בסיר גדול מאדים את הכרישה והשום בשמן עד שהם מזהיבים.
בינתיים קולפים את הגזרים ואת הבטטה והדלעת וחותכים לחתיכות (ככל שהחתיכות קטנות יותר, זמן הבישול מתקצר).
מוסיפים את הירקות לסיר, מוסיפים 8 כוסות מים, רצוי מינרליים ואת התבלינים והג'ינג'יר.
מבשלים עד שכל הירקות מתרככים.
מעבירים את הירקות ומעט מנוזלי הבישול לבלנדר או למעבד מזון או מרסקים בתוך הסיר במרסק מוט ידני. ומפעילים עד שנוצר מרקם דייסתי סמיך ללא גושים. מוסיפים מים אם המרק סמיך מדי.
מתבלים שוב אם יש צורך.
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים. מקררים לפחות 4 שעות במקרר לפני ההגשה.
מגישים קר. בעת ההגשה מוסיפים כף גדושה של יוגורט משובח אפשר לפזר עירית או נענע קצוצה.
נשמר במקרר 3 ימים.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments