• Liora Houbara

מרק פטריות קטיפתי עשיר

עודכן ב: ינו 2



מרק קלאסי שגם ילדים אוהבים


10 מנות 30 קלוריות למנה

החומרים:

  • כף שמן

  • 4 בצלים פרוסים לפרוסות דקות

  • 4 סלסלות פטריות מכל הסוגים (רצוי לגוון)

  • 9 כוסות מים

  • 4 כפות שיבולת שועל טחונה (אפשר מנוקה מגלוטן לרגישים)

  • מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם

  • כוס חלב מכל סוג או כל תחליף חלב שאתם אוהבים


אופן ההכנה:

בסיר גדול מאדים את הבצל בכף שמן כ – 10 דקות עד שמזהיב.

בינתיים שוטפים אל הפטריות ופורסים לפרוסות עבות.

מוסיפים את הפטריות לסיר ומאדים מספר דקות.

מוסיפים את כל שאר החומרים חוץ מהחלב.

מביאים לרתיחה ומבלשים על אש כקטנה כרבע שעה.

מסיפים את החלב, מביאים לרתיחה עדינה ( להזהר, החלב עשוי לגלוש).

מגישים חם.

נשמר במקרר 3 ימים.



רוצים עוד מתכון שהולך מצויין ביחד?

דג בעטיפה

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא


רוצים להנות מהמון ידע בהרצאות, בלחיצה כאן או על התמונה


אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק 


אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#מרקים #soups #vegeterian

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד