• Liora Houbara

מרק פטריות קטיפתי עשיר

עודכן ב: ינו 2



מרק קלאסי שגם ילדים אוהבים


10 מנות 30 קלוריות למנה

החומרים:

  • כף שמן

  • 4 בצלים פרוסים לפרוסות דקות

  • 4 סלסלות פטריות מכל הסוגים (רצוי לגוון)

  • 9 כוסות מים

  • 4 כפות שיבולת שועל טחונה (אפשר מנוקה מגלוטן לרגישים)

  • מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם

  • כוס חלב מכל סוג או כל תחליף חלב שאתם אוהבים


אופן ההכנה:

בסיר גדול מאדים את הבצל בכף שמן כ – 10 דקות עד שמזהיב.

בינתיים שוטפים אל הפטריות ופורסים לפרוסות עבות.

מוסיפים את הפטריות לסיר ומאדים מספר דקות.

מוסיפים את כל שאר החומרים חוץ מהחלב.

מביאים לרתיחה ומבלשים על אש כקטנה כרבע שעה.

מסיפים את החלב, מביאים לרתיחה עדינה ( להזהר, החלב עשוי לגלוש).

מגישים חם.

נשמר במקרר 3 ימים.



רוצים עוד מתכון שהולך מצויין ביחד?

דג בעטיפה

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא


רוצים להנות מהמון ידע בהרצאות, בלחיצה כאן או על התמונה


אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק 


אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#מרקים #soups #vegeterian