Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד

  • Liora Houbara

מרק קרופניק בטטות

עודכן ב: 27 מרץ 2019


צילום - עודד חוברה

זה מרק שאני מכירה מבית אמא - מרק סמיך ומשביע עם שורשים פולניים עמוקים. אז, כשפגשתי בשוק הנמל בתל אביב בטטה סגולה, ידעתי שאני מיד חייבת לשלב אותה במרק הזה. לבטטה הסגולה טעם אגוזי וערך בריאותי מיוחד כי הפיגמנטים הסגולים תורמים עושים לנו מצוין בגוף.

סיר גדול, 10 מנות 80 קלוריות למנה


החומרים -

  • כף שמן

  • 2 בצלים קלופים וקצוצים לקוביות או פרוסים דק במעבד מזון להב פלדה

  • סלסלת פטריות שמפיניון שטופות ופרוסות

  • 2 בטטות - אחת סגולה ואחת כתומה או 2 כתומות, קלופות וחתוכות לקוביות

  • חצי כוס גריסי פנינה שטופיפ היטב - רצוי אורגניים

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • מעט אגוז מוסקט מגורר

  • חופן פטרוזיליה - לא חובה

  • 4 ליטר מים רצוי מינרלים אופן ההכנה -

בסיר גדול על אש בינונית, מאדים את הבצל בכף שמן עד שהוא מזהיב.

מוסיפים את הבטטוות ומאדים עוד כמה דקות.

מוסיפים את הפטריות ומאדים עוד כמה דקות.

מוסיפים גם את הגריסים

מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

מוסיפים למרק את התבלינים.

מבשלים לאחר הרתיחה כ 40 דקות או יותר, עד שהבטטות רכות וגם הגריסים

מגישים חם.

נשמר במקרר 3 ימים.


רוצים עוד מתכון מצוין שתוכלו לשלב בו בטטה סגולה?

לחצו כאן או על התמונה למתכון מדליוני בטטה באפיה מהירה


רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#צמחוני #צמחוני #dietrecipe #Recipe #recipes #lowfat #חוליסוכרת #מרקים #vegetables #ירקות #טבעוני #ללאגלוטן