top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

מרק קרופניק בטטות

עודכן: 16 באוג׳ 2022


מרק קרופניק בטטות

צילום - עודד חוברה

זה מרק שאני מכירה מבית אמא - מרק סמיך ומשביע עם שורשים פולניים עמוקים. אז, כשפגשתי בשוק הנמל בתל אביב בטטה סגולה, ידעתי שאני מיד חייבת לשלב אותה במרק הזה. לבטטה הסגולה טעם אגוזי וערך בריאותי מיוחד כי הפיגמנטים הסגולים תורמים עושים לנו מצוין בגוף.

טטות צבעוניות

סיר גדול, 10 מנות 80 קלוריות למנה


החומרים -

  • כף שמן

  • 2 בצלים קלופים וקצוצים לקוביות או פרוסים דק במעבד מזון להב פלדה

  • סלסלת פטריות שמפיניון שטופות ופרוסות

  • 2 בטטות - אחת סגולה ואחת כתומה או 2 כתומות, קלופות וחתוכות לקוביות

  • חצי כוס גריסי פנינה שטופיפ היטב - רצוי אורגניים

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • מעט אגוז מוסקט מגורר

  • חופן פטרוזיליה - לא חובה

  • 4 ליטר מים רצוי מינרלים אופן ההכנה -

בסיר גדול על אש בינונית, מאדים את הבצל בכף שמן עד שהוא מזהיב.

מוסיפים את הבטטוות ומאדים עוד כמה דקות.

מוסיפים את הפטריות ומאדים עוד כמה דקות.

מוסיפים גם את הגריסים

מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

מוסיפים למרק את התבלינים.

מבשלים לאחר הרתיחה כ 40 דקות או יותר, עד שהבטטות רכות וגם הגריסים

מגישים חם.

נשמר במקרר 3 ימים.

 

רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא


418 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך