מתכון הכנה וצילום ענבר חוברה
תמיד חשבתי שלהכין סביצ'ה צריך להיות מומחה גדול או לפחות לפנות שעה של בילוי במטבח.
ואז, בתי , ענבר חוברה, לימדה אותי ( כמו במקרים אחרים) שאני סתם "תקועה"
ובעצם זו אולי המנה הראשונה הכי קלה להכנה.
אז גם קל להכין וגם בריא וטעים? ברור שאני שם...
אפשר להכין סביצ'ה בהמון גרסאות. כאן הבאתי מתכון בסיסי עליו אפשר לגוון בתיבול, תוספות ועוד ועוד
חשוב לדעת הדגים חייבים להיות טריים מאוד. בתהליך ההכנה הלימון והמלח "כובשים" את הדג, אבל בכל זאת חלקו נשאר נא ולכן יש חשיבות לטריות. מומלץ מאוד לבקש ממוכר הדגים להכין עבורכם את הדג ולחתוך אתו לקוביות קטנות לסביצ'ה
10 מנות אירוח 50 קלוריות למנה החומרים
500 גרם דג חתוך לקוביות לסביצ'ה, לפי הטעם והתקציב – סלמון, טונה, בורי וכו'
חצי כוס מיץ לימון
כף חרדל גרגרים
2 פלפלונים פרוסים לפרוסות דקיקות
4 צנוניות פרוסות לפרוסות דקיקות
1/2 כפית מלח
1 - 2 כפות פטרוזיליה
1 – 2 כפות כוסברה
לגיוון אפשר להוסיף לקישוט המנה, קוביות מנגו או אבוקדו – מה שמוסיף עוד מעט קלוריות
אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים. משהים ל 20 דקות לתהליך הכבישה.
מעבירים לקעריות הגשה או כוסו , רצוי שקופות.
להגיש ולאכול מיד
הצעת הגשה
בתוך עלה חסה או עולש
רוצה לדעת איך אפשר לאכול בריא וטעים 365 יום בשנה?
מזמינה אותך להכיר את הספר שלי שהיה רב מכר
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments