צילום – עודד חוברה
סלט שהוא ארוחה שלמה,
קל להכנה,
טעים ובריא!
ויש גם גרסה טבעונית!
10 מנות אירוח עם 180 קלוריות למנה או 5 מנות שהן ארוחה עם 360 קלוריות למנה
חומרים:
2 בצלים פרוסים
2 גזרים פרוסים לעיגולים
1 פלפל אדום + 1 פלפל צהוב חתוכים לאורך
2 קישואים חתוכים
2 כוסות חסה חתוכה (אפשר לגוון גם עם ירקות טריים אחרים אם רוצים)
כוס עלי סלט
200 גרם פסטה קצרה או רביולי
200 גרם גבינה צפתית 5% חתוכה לקוביות אפשר להשתמש בתחליף טבעוני לטבעוניים או אפילו טופו
100 גרם אגוזים - מה שאוהבים
החומרים לרוטב :
2 כוסות עלי בזיליקום שטופים
2 כפות שמן זית מאיכות טובה
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כף חומץ בן יין
חצי כפית מלח
1 שן שום קלופה
אופן ההכנה:
במחבת נון סטיק מאדים את הבצל, עד שמזהיב,
מוסיפים פלפלים וקישואים ומאדים לאחר הוספת כל אחד מהם 4-5 דקות, עד שהירקות מתרככים אבל נשארים נוקשים.
במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מכינים את הרוטב- שמים את כל החומרים במעבד מזון קטן וטוחנים לרוטב אחיד.
בקערת סלט גדולה מניחים את הירקות הטריים, מעליהם את הירקות המבושלים, מעל את הפסטה, הגבינה והאגוזים.
סמוך להגשה שופכים מעל הכל את הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.
אם לא רוצים לאכול את כל הכמות, יש לשמור את הרוטב בנפרד.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments