הגבינה מאפשרת לנו להכין עוגת גבינה דלה יחסית בקלוריות,
השילוב עם הקוקוס שכל כך ייחודי לפסח מביא טעם מיוחד של פינה קולדה.
אפשר להשתמש בקמחים שבהם משתמשים בפסח או להחליף אותם בקמח תופח
20 פרוסות עוגה או 20 יחידות אישיות; 70 קלוריות ליחידה/פרוסה
החומרים:
200 גרם גבינה לבנה דלת שומן קשה (כמו טוב טעם או כנען)
2 כפות שמן
5 ביצים, מופרדות
3 כפות קמח מצה
6 כפות סוכר חום דק
3 כפות קמח תפוחי אדמה
1 שקיק אבקת אפייה
50 גרם פתיתי קוקוס
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קליפת לימון מגוררת
עזרים:
תבנית בקוטר 26 ס"מ או 20 יחידות בתבנית שקעים קטנים
אופן ההכנה:
מניחים את הגבינה במסננת או עוטפים אותה בחיתול ומניחים במסננת למשך שעתיים, להגרת נוזלים.
2. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ומרפדים את התבנית בנייר אפייה או את השקעים בעטרות נייר (מנז'טים).
3. שמים בקערת המערבל את השמן ו-4 כפות מהסוכר, ומקציפים עד לקבלת קרם.
4. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב ידנית. מוסיפים את החלמונים, קמח המצה, קמח תפוחי האדמה ואבקת האפייה ומערבבים שוב. מוסיפים את קליפת הלימון ותמצית הווניל ומערבבים שוב. מעבירים לקערה אחרת.
4. שמים בקערת המערבל הנקייה את החלבונים עם 2 כפות הסוכר שנותרו ומקציפים לקצף יציב.
5. מעבירים את הקצף לקערת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים קצת.
6. יוצקים את העיסה לתבנית (או לשקעים) ואופים כ-50 דקות עד שהקיסם הננעץ בעוגת גבינה יוצא יבש.
מצננים ומגישים.
זה מתכון דל קלוריות מעולה.
והוא משתלב ממש מצוין בתוכנית
השיטה שעזרה לעשרות אלפי נשים, לצאת מהתקיעות ולרדת במשקל, מהר ובטוח
18 יום שיעזרו לך להתניע את ההרזיה שלך
וסוף סוף לראות את מחוג המשקל פונה לכיוון הנכון
תוכנית דלת פחמימות בריאה ומהודקת בפלטפורמה דיגיטלית וליווי צמוד בוואצאפ,
שתעזור לך להכנס לתהליך הרזיה
לרדת במשקל
ולצמצום משמעותי במשקל ובהיקפים בצורה טבעית ללא ספירת קלוריות!
תוכנית און-ליין מעשית בהנחיה ובתמיכה מלאה שלי
ירידה במשקל | ליווי ותמיכה קבוצתי | מתכונים |תפריטים
וגם אפשרות לצמחי מרפא
כדי לעשות CARB DETOX,
להפחית פחמימות וגם בהמשך להנות מפחמימות
ועדיין לרזות ואח"כ להמשיך לשמירה על המשקל,
והצטרפות למחזור הקרוב לחצי כאן או על התמונה
הכנתם?
Comments