top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

עוגת גבינה פינה קולדה

עודכן: 10 ביוני


עוגת גבינה פינה קולדה
צילום - דני לרנר| סגנון - נעמה רן | ללאשה / XNET

הגבינה מאפשרת לנו להכין עוגה דלה יחסית בקלוריות,

השילוב עם הקוקוס שכל כך ייחודי לפסח מביא טעם מיוחד של פינה קולדה.

אפשר להשתמש בקמחים שבהם משתמשים בפסח או להחליף אותם בקמח תופח


20 פרוסות עוגה או 20 יחידות אישיות; 70 קלוריות ליחידה/פרוסה

החומרים:

  • 200 גרם גבינה לבנה דלת שומן קשה (כמו טוב טעם או כנען)

  • 2 כפות שמן

  • 5 ביצים, מופרדות

  • 3 כפות קמח מצה

  • 6 כפות סוכר חום דק

  • 3 כפות קמח תפוחי אדמה

  • 1 שקיק אבקת אפייה

  • 50 גרם פתיתי קוקוס

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

עזרים:

  • תבנית בקוטר 26 ס"מ או 20 יחידות בתבנית שקעים קטנים


אופן ההכנה:

1. מניחים את הגבינה במסננת או עוטפים אותה בחיתול ומניחים במסננת למשך שעתיים, להגרת נוזלים.

2. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ומרפדים את התבנית בנייר אפייה או את השקעים בעטרות נייר (מנז'טים).

3. שמים בקערת המערבל את השמן ו-4 כפות מהסוכר, ומקציפים עד לקבלת קרם.

4. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב ידנית. מוסיפים את החלמונים, קמח המצה, קמח תפוחי האדמה ואבקת האפייה ומערבבים שוב. מוסיפים את קליפת הלימון ותמצית הווניל ומערבבים שוב. מעבירים לקערה אחרת.

4. שמים בקערת המערבל הנקייה את החלבונים עם 2 כפות הסוכר שנותרו ומקציפים לקצף יציב.

5. מעבירים את הקצף לקערת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים קצת.

6. יוצקים את העיסה לתבנית (או לשקעים) ואופים כ-50 דקות עד שהקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

מצננים ומגישים.


 

רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?

אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים

כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תפספסו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך