
מנה ראשונה
קלה לעיכול
קלה להכנה
טעימה ובריאה!
4 מנות, 80 קלוריות למנה
החומרים:
16 - 20 גבעולי אספרגוס מוצקים
4 ביצים
אופן ההכנה:
קולפים בקולפן את החלק התחתון של גבעולי האספרגוס.
מרתיחים מים בסיר, רצוי גבוה וארוך ואם יש כזה שיש בתוכו רשת זה מצוין, אפשר גם בכל סיר צר אחר.
חולטים את האספרגוס במים הרותחים 10-15 דקות עד שהגבעולים מתרככים ועדין נשארים מוצקים.
מעבירים מיד לקערה עם מי קרח לשמירה על מוצקות הגבעולים וצבע האספרגוס.
מניחים על כל צלחת 4-5 גבעולים.
במקביל, במחבת נון סטיק מכינים ביצי עין.
מגישים ביצה על כל צלחת על גבולי האספרגוס ואוכלים מיד.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף

Comments