• Liora Houbara

עין על אספרגוס

עודכן ב: 29 מרץ 2019


מנה ראשונה

קלה לעיכול

קלה להכנה

טעימה ובריאה!

4 מנות, 80 קלוריות למנה.

החומרים:

  • 16 - 20 גבעולי אספרגוס מוצקים

  • 4 ביצים

אופן ההכנה:

קולפים בקולפן את החלק התחתון של גבעולי האספרגוס.

בסיר, (רצוי גבוה וארוך ואם יש כזה שיש בתוכו רשת זה מצוין),

אפשר גם בכל סיר צר אחר,

מרתיחים מים.

חולטים את האספרגוס במים הרותחים 10 - 15 דקות עד שהגבעולים מתרככים ועדין נשארים מוצקים.

מעבירים מיד לקערה עם מי קרח לשמירה על מוצקות הגבעולים וצבע האספרגוס.

מניחים על כל צלחת 4 -5 גבעולים.

במקביל, במחבת נון סטיק מכינים ביצי עין.

מגישים ביצה על כל צלחת על גבולי האספרגוס ואוכלים מיד.

צילום - עודד חוברה


רוצים עוד מתכון צמחוני לסלט מדהים?

סלט ניסואז!

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא



רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה



אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל? הרשמו כאן

#מאכליחלבוביצים #dairy #vegeterian #צמחוני #שבועות #מנהראשונה #ירקות #breakfast #ללאפחמימות #nocarbs #carbfree #ללאגלוטן