• Liora Houbara

פינוקים ירוקים

עודכן ב: פבר 28


צילום – עודד חוברה

מנה ראשונה,

או תוספת ירקות,

או נשנוש בריא בכלום קלוריות

ויש גם גרסה ללא מוצרי חלב לטבעונים


33 פינוקים, 15 קלוריות לפינוק.

החומרים:

  • 800 גרם ברוקולי קפוא שהופשר

  • ביצה

  • 2 בצלים ירוקים ללא השורשים שטופים ותוכים לפיסות גדולות

  • 100 גרם גבינה צפתית 5% או טופו (לטבעונים)

  • 4 כפות סובין שיבולת שועל

  • 2 כפות נבט חיטה

  • 2 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצה

  • 1/2 כפית מלח

  • 1/2 כפית פלפל שחור

  • שומשום שחור או מלא לקישוט

אופן ההכנה:

בקערת מעבד מזון שמים את כל החומרים למעט השומשום.

מפעילים את מעבד המזון עד קבלת מחית חלקה.

בידיים רטובות לוקחים בכל פעם כמות של כף גלידה ויוצרים קוביות מלבניות או כל צורה אחרת שאוהבים.

בנתיים מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית אפיה בניי אפיה.

מניחים את הפינוקים בתבנית.

מפזרים מעל שומשום בצבעים שונים.

אופים 20 - 30 דקות עד שהפינוקים מזהיבים ומתקשים מעט.

מגישים מיד , אפשר להגיש אותם בלווית קטשופ או כל רוטב אחר שאוהבים.

ואפשר גם לשמור בקירור עוד יומיים.


רוצים מתכון מעולה שהולך ביחד עם הפינוקים הירוקים?

סלט גזר פיסטוק ותמר!

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא


רוצה לדעת איך אפשר לשלב עוד מזונות להזנת העור?

מוזמנ/ת להרצאת #זוםבריא

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה

וגם לרכוש את קיט סוד הנעורים - קיש נשי אנטיאייג'ינג בלחיצה כאן או על התמונה



אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#מאכליחלבוביצים #dairy #vegeterian #צמחוני #ירקות #flourfree #תוספות #vegetables #שבועות