
צילום – עודד חוברה
מנה ראשונה,
או תוספת ירקות,
או נשנוש בריא בכלום קלוריות
ויש גם גרסה ללא מוצרי חלב!
33 פינוקים, 15 קלוריות לפינוק
החומרים:
800 גרם ברוקולי קפוא שהופשר
ביצה
2 בצלים ירוקים ללא השורשים שטופים וחתוכים לפיסות גדולות
100 גרם גבינה צפתית 5% או טופו
4 כפות סובין שיבולת שועל
2 כפות נבט חיטה
2 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
שומשום שחור או מלא לקישוט
אופן ההכנה:
בקערת מעבד מזון שמים את כל החומרים למעט השומשום.
מפעילים את מעבד המזון עד קבלת מחית חלקה.
בידיים רטובות לוקחים בכל פעם כמות של כף גלידה ויוצרים קוביות מלבניות או כל צורה אחרת שאוהבים.
בנתיים מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה.
מניחים את הפינוקים בתבנית.
מפזרים מעל שומשום בצבעים שונים.
אופים 20 - 30 דקות עד שהפינוקים מזהיבים ומתקשים מעט.
מגישים מיד , אפשר להגיש אותם בליווי קטשופ או כל רוטב אחר שאוהבים.
ניתן גם לשמור בקירור עוד יומיים.
את אחרי חופשה או תקופה שבה לא כל כך השקעת בעצמך?
עלית קצת במשקל ומרגישה שהגיע הזמן לחזור לשגרה?
אני מזמינה אותך להכיר תוכנית דיגיטלית מעולה,
של שבועיים שיש בה כל מה שאת צריכה כדי להחזיר את עצמך לשגרה ברוכה.
מאות נשים, כבר ירדו במשקל בעזרתה.
היא קלה לביצוע, נוחה ומתאימה גם לנשים עסוקות מאוד.
חוזרת לשגרה - חוזרת לגזרה.
כל הפרטים ורכישה כאן
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף

Comments