פסטה בסיר אחד בגרסה ורודה עם סלק שמביא המון פיגמנטים אדומים סגולים לתפריט
קל להכין, משלב המון ערכים תזונתיים וטעים לכולם .
צמחוני, טבעוני וגם ללא גלוטן
תוספת חלבון על יד, ויש לכם ארוחה מלאה
8 מנות,
170 קלוריות למנה
החומרים:
250 גרם פסטה קצרה (ברוב המקרים זה חצי חבילה). לגרסה ללא גלוטן בחרו פסטה מתאימה
בצל קצוץ
אריזת פטריות שי מגי שטופות
סלק טרי קלוף וחתוך לקוביות קטנות
כוס עגבניות שרי צבעוניות חצויות
שקית ערמונים בואקום (100 גרם)
חופן עלי בזיליקום קצוצים
חופן עלי פטרוזילה קצוצים
5 שיני שום פרוסות
מיכל שמנת לבישול 9% או קרם קוקוס 5% לגרסה טבעונית (250 מ"ל)
600 מ"ל מים רותחים
מיץ טרי מחצי לימון
כפית סוכר חום
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
בסוטאז גדול או סיר רחב ונמוך נון סטיק, מזהיבים בצל ושום.
מוסיפים את הפטריות ומאדים עוד קצת.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים בפסטה.
חשוב מאוד לערבב כל כמה דקות.
מגישים חם!
מנסה להגמל ממתוקים ופחמימות ולא כל כך מצליח.ה?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת גמילה ממתוקים בשילוב צמחי מרפא
כל הפרטים ורכישה כאן
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
יצא ממש ממש טעים. קל להכנה. ליקקנו אצבעות
יצא מעולה, טעים ומשביע
נראה נהדר. הסלק מתבשל מספיק במהלך הבישול או רצוי לבשל אותו קודם?