- Liora Houbara
פשטידה עשירה בכרישה ובפטריות
עודכן ב: 1 אפר 2019

צילום - עודד חוברה
כן, אפשר להכין פשטידה בלי קמח, בלי בצק וגם בלי גבינה צהובה.
והטעם ? מצוין !!!!!
8 מנות; 110 קלוריות למנה
החומרים:
3 כרישה – רק החלק הלבן
2 סלסלות פטריות
כפית שמן
3 ביצים
3 כפות אבקת מרק פטריות
2 גביעי גבינה 5% מכל סוג
150 גרם גבינה צפתית 5% מגוררת
1 כפית מלח
¼ כפית אגוז מוסקט טחון
¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
שוטפים את הכרישה ופורסים לעיגולים דקים.
שוטפים את הפטריות ופורסים לפרוסות.
במחבת מחממים את השמן ומאדים את הכרישה עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות ומאדים עוד כמה דקות.
טורפים את הביצים בקערה.
מוסיפים אבקת מרק, גבינות ותבלינים. מערבבים היטב.
מוסיפים את התערובת הכרישה והפטריות ומערבבים שוב.
מעבירים לתבנית עגולה גודל 26 או מרובעת בגודל 25 משומנת קלות.
אופים בחום בינוני כשעה או עד שפני הפשטידה מזהיבים והיא קפיצית למגע.
רצים מתכון מעולה לסלט שהולך טוב עם הפשטידה?
סלט דלעת וגרעיני דלעת
לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק
אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן