• Liora Houbara

קוקו בקן מלחם מלא

עודכן ב: 29 מרץ 2019


צילום - ענבר חוברה

Click here to view this recipe in English >>

החומרים ל2 מנות:

  • 2 פרוסות לחם מלא (אפשר גם ללא גלוטן)

  • 2 ביצים, רצוי אורגניות

אופן ההכנה: בשתי פרוסות לחם קורצים בעדינות עיגול בדיוק באמצע הפרוסה, בעזרת כוס אספרסו או חותכן עוגיות.

שומרים את העיגולים. מחממים היטב מחבת נון סטיק, מניחים את שתי פרוסות הלחם על המחבת.

הופכים לאחר דקה.

שוברים ביצה בעדינות לתוך כל עיגול.

מכסים את המחבת ומבשלים על אש קטנה עד שהביצה מתקשה חלקית. מניחים מעל החור את העיגול שהוצאתם ודוחפים אותו בעדינות כלפי מטה. מחכים 1 – 2 דקות עד שהעיגול נדבק לביצה. הופכים בעזרת מרית בעדינות. מכסים שוב את המחבת ומבשלים על אש קטנה עד שהביצה עשויה לגמריי. מגישים חם.

המתכון נכתב כחלק מפרוייקט חזרה לביצפר, ״מועדון ארוחת הבוקר״.

בשיתוף פעולה עם ענבר חוברה, בעלת הבלוג EndlessTrip

העוסק בטיולים, לייף סטייל, אוכל ובריאות.

רוצים עוד מתכון מעולה לארוחת בוקר מנצחת?

פיצת בוקר עם פירות

לחצו כאן או על התמונה לקבלת המתכון


רוצים שגם הילדים שלכם יאכלו ב5 צבעים?

בואו להכיר ביחד עם הילדים את פודי הגמד הקוסם שילמד אותם לאכול בחמישה צבעים.

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה


אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#ארוחותבוקר #מועדוןארוחותהבוקר #ארוחתבוקרבריאה #מאכליחלבוביצים #healthy #healthybreakfast #breakfast #vegeterian #צמחוני #מבשליםעםילדים #ילדים #מתכוניתינוקותוילדים #לחם