top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תמונת הסופר/תליאורה חוברה

קוקו בקן מלחם מלא

עודכן: 23 במרץ 2023


קוקו בקן מלחם מלא

צילום - ענבר חוברה

2 מנות

החומרים ל2 מנות:

  • 2 פרוסות לחם מלא מכל סוג כולל כוסמין (אפשר גם ללא גלוטן)

  • 2 ביצים, רצוי אורגניות

אופן ההכנה: בשתי פרוסות הלחם קורצים בעדינות עיגול בדיוק באמצע הפרוסה, בעזרת כוס אספרסו או חותכן עוגיות.

שומרים את העיגולים. מחממים היטב מחבת נון סטיק, מניחים את שתי פרוסות הלחם על המחבת.

הופכים לאחר דקה.

שוברים ביצה בעדינות לתוך כל עיגול.

מכסים את המחבת ומבשלים על אש קטנה עד שהביצה מתקשה חלקית. מניחים מעל החור את העיגול שהוצאתם ודוחפים אותו בעדינות כלפי מטה. מחכים 1 – 2 דקות עד שהעיגול נדבק לביצה. הופכים בעזרת מרית בעדינות. מכסים שוב את המחבת ומבשלים על אש קטנה עד שהביצה עשויה לגמריי. מגישים חם.

המתכון נכתב כחלק מפרוייקט חזרה לביצפר, ״מועדון ארוחת הבוקר״.

בשיתוף פעולה עם ענבר חוברה, בעלת הבלוג EndlessTrip

העוסק בטיולים, לייף סטייל, אוכל ובריאות.

 

רוצים שגם הילדים שלכם יאכלו ב5 צבעים?

בואו להכיר ביחד עם הילדים את פודי הגמד הקוסם שילמד אותם לאכול בחמישה צבעים.

כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תפספסו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך