צילום - עודד חוברה
לקחתי את הקיגל לסיבוב לאיטליה.
בדרך הורדתי ממנו את כל השמן ששמים במתכונים המסורתיים (ממש לא צריך, תאמינו לי...)
והנה ארוחת ערב או ארוחה צמחונית מעולה, שעושה שימוש גם באטריות אם נשארו לכם מארוחה אחרת
8 מנות , 140 קלוריות למנה החומרים:
200 גרם איטרות ביצים דקות שבושלו לפי הוראות היצרן (אפשר בהחלט מקמח מלא)
ואם נשארו לכם אטריות מארוחה אחרת, הכמויות במתכון זה מתאימות ל – 4 כוסות אטריות מבושלות
4 ביצים
2 כפות קמח
2 כפות ממרח פסטו שקניתם או הכנתם לבד לפי המתכון לממרח פסטו אגוזים בלחיצה כאן
מלח ופלפל שחור גס לפי הטעם
עגבניה פרוסה
150 גרם גבינה צפתית 5% - פרוסה לפרוסות אופן ההכנה:
מערבבים את הביצים עם הפסטו, מלח ופלפל. מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב.
מוספים את הקמח ומערבבים שוב.
מעבירים לתבנית אפיה ומשטחים את פני הקוגל
מחממים את התנור ל – 180 מעלות.
אופים בחום של 180 מעלות כ – 20 דקות.
מוציאים מהתנור. מפזרים מעל את פרוסות העגבניה ואת פרוסות הגבינה הצפתית.
מחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
מגישים חם, מומלץ עם סלט ליד!
רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים שילוו אותך כל השנה?
הספר 365 יום בלי תירוצים, מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע.
לכל הפרטים על הספר לחצ/י כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments