• Liora Houbara

קיגל פסטו, עגבניות וצפתית

עודכן ב: 27 מרץ 2019


צילום - עודד חוברה

לקחתי את הקיגל לסיבוב לאיטליה.

בדרך הורדתי ממנו את כל השמן ששמים במתכונים המסורתיים (ממש לא צריך, תאמינו לי...)

והנה ארוחת ערב או ארוחה צמחונית מעולה, שעושה שימוש גם באטריות אם נשארו לכם מארוחה אחרת



8 מנות , 140 קלוריות למנה החומרים:

  • 200 גרם איטרות ביצים דקות שבושלו לפי הוראות היצרן (אפשר בהחלט מקמח מלא)

  • ואם נשארו לכם אטריות מארוחה אחרת, הכמויות במתכון זה מתאימות ל – 4 כוסות אטריות מבושלות

  • 4 ביצים

  • 2 כפות קמח

  • 2 כפות ממרח פסטו שקניתם או הכנתם לבד לפי המתכון לממרח פסטו אגוזים בלחיצה כאן

  • מלח ופלפל שחור גס לפי הטעם

  • עגבניה פרוסה

  • 150 גרם גבינה צפתית 5% - פרוסה לפרוסות אופן ההכנה:

מערבבים את הביצים עם הפסטו, מלח ופלפל. מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב.

מוספים את הקמח ומערבבים שוב.

מעבירים לתבנית אפיה ומשטחים את פני הקוגל

מחממים את התנור ל – 180 מעלות.

אופים בחום של 180 מעלות כ – 20 דקות.

מוציאים מהתנור. מפזרים מעל את פרוסות העגבניה ואת פרוסות הגבינה הצפתית.

מחזירים לתנור לעוד 10 דקות.



מגישים חם עם סלט כמו סלט חמשת הצבעים בויניגרט רימונים – בלחיצה כאן


רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים שילוו אותך כל השנה?

הספר 365 יום בלי תירוצים, מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע.

לכל הפרטים על הספר לחצ/י כאן או על התמונה

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק 


אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#שבועות #צמחוני #צמחוני #מאכליחלבוביצים #dietrecipe #Recipe #recipes #baking #bake #מאפים #פשטידה #תוספות #איטלקי #ארוחהשלמהבכליאחד #ארוחהשלמהבתבנית

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד