
צילום – עודד חוברה
מתכון אפוי, מצוין לחנוכה, טעים ודל שומן
#טיפבישולבריא- אפשר בהחלט לוותר על כמויות השמן הגדולות ששוכנות להן בדרך כלל בתוך תמתכוני הקיגל המסורתי, ובמקומן טוויסט של הבצל המקורמל שמשדרג את הטעם.
תבנית 25X35
10 מנות, 120 קלוריות למנה
החומרים:
10 תפוחי אדמה בינוניים
4 בצלים
כפית שמן
כף סוכר חום
4 ביצים
6 כפות קמח תופח, אפשר בהחלט ומומלץ קמח מלא
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה: קולפים את תפוחי האדמה והבצל.
מגרדים על פומפיה דקה את תפוחי האדמה (אפשר במעבד מזון) וסוחטים היטב מהנוזלים. פורסים את הבצל דק (גם את זה אפשר במעבד מזון). במחבת נון סטיק בחצי כפית שמן מאדים את הבצל עד שהוא מזהיב, על אש בינונית, תוך ערבוב מידי פעם כדי שלא ישרף. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתקרמל. מוסיפים לתפוחי האדמה את הבצל ואת כל שאר החומרים. מערבבים היטב. אם התערובת נוזלית מידי, מוסיפים עוד מעט קמח. מחממים תנור ל 180 מעלות. מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית משומנת קלות ואופים 40-50 דקות, עד שפני הקיגל משחימים.
מגישים חם.
זה מתכון מעולה.
והוא משתלב ממש מצוין בתוכנית

השיטה שעזרה לעשרות אלפי נשים, לצאת מהתקיעות ולרדת במשקל, מהר ובטוח
18 יום שיעזרו לך להתניע את ההרזיה שלך
וסוף סוף לראות את מחוג המשקל פונה לכיוון הנכון
תוכנית דלת פחמימות בריאה ומהודקת בפלטפורמה דיגיטלית וליווי צמוד בוואצאפ,
שתעזור לך להכנס לתהליך הרזיה
לרדת במשקל
ולצמצום משמעותי במשקל ובהיקפים בצורה טבעיתללא ספירת קלוריות!
תוכנית און-ליין מעשית בהנחיה ובתמיכה מלאה שלי
ירידה במשקל | ליווי ותמיכה קבוצתי | מתכונים |תפריטים
וגם אפשרות לצמחי מרפא
כדי לעשות CARB DETOX,
להפחית פחמימות וגם בהמשך להנות מפחמימות
ועדיין לרזות ואח"כ להמשיך לשמירה על המשקל,
והצטרפות למחזור הקרוב לחצי כאן או על התמונה
הכנתם?
היי, האם את יכולה להמיר לי את הכמויות של המתכון לתבנית אינגליש קייק / 2 תבניות אינגליש קייק?