צילום - ענבר חוברה
#טיפבישולבריא- הקינואה מלאה בשילוב מדהים של פחמימה, חלבון וסיבים, ולכן היא תוספת מעולה לסלט בריא או מהווה בסיס לארוחה בריאה ומזינה.
חומרים:
גזר
פלפל אדום או צהוב
קישוא
בצל בינוני
סלסלת פטריות
2 כפות שמן
כוס קינואה
2 כוסות מים
מלח, פלפל לפי הטעם
כוס עשבי תיבול קצוצים – פטרוזיליה, שמיר, טרגון, רוזמרין, בזיליקום וכו'
מעט אגוז מוסקט
מיץ מלימון שלם (לא חובה)
אופן ההכנה:
מקלפים את הגזר והקישוא.
מגררים על מגררת גסה.
חותכים לקוביות פלפל ובצל, ופורסים את הפטריות.
מאדים בשמן בצל קצוץ עד שמזהיב.
מוסיפים את הגזר ומאדים 2-3 דקות תוך כדי ערבוב. ואז מוסיפים את הקישוא ומאדים באותה דרך.
מאדים תוך כדי ערבוב עוד מספר דקות עד שהירקות מתרככים אבל נשארים עדין מוצקים.
מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומאדים עוד 2-3 דקות.
מוסיפים כוס קינואה ושוב מאדים.
מוסיפים 2 כוסות מים, תבלינים ועשבי תיבול.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שכל הנוזלים נספגים.
מגישים חם או קר.
לפני ההגשה לערבב מעט תוך כדי הוספת מיץ לימון לאוהבים מעט חמצמצות.
הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Commentaires