
צילום - עודד חוברה
אוהבים קציצות? הנה מתכון אסייאתי שיאפשר לכם להנות מהן ברוטב קצת אחר.
לא מטגנים וגם בוחרים קרם קוקוס דל שומן ומקבלים קציצות טעימות ודלות קלוריות.
6 מנות, כ – 4 קציצות במנה, 190 קלוריות למנה
החומרים לקציצות:
500 גרם בשר טחון מעורב עוף והודו
כוס אורז מבושל קר
3 כפות סובין שיבולת שועל
ביצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
כף אבקת קארי
החומרים לרוטב:
כ 300 גרם דלעת חתוכה לקוביות
3- 4 - שיני שום פרוסות
כף אבקת קארי
כף גינגיר טרי מגורר
פחית קרם קוקס 5% שומן
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות. יוצרים קציצות בגודל בינוני.
מבשלים את הדלעת עד שהיא מתרככת. מסננים ומועכים מעט.
בסוטז (סיר נמוך ורחב שים את כל מריכיב הרוטב, מחממים ומביאים תוך ערבוב לרתיחה.
מכניסים את הקציצות בעדינות לרוטב הרותח. לאחר שהן מתבלות מעט מטלטלים את הסיר בעדינות מצד לצד כדי שכל הקציצות יתכסו ברוטב.
מבשלים כ – 30 דקות.
מגישים חם.,
רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים שילוו אותך כל השנה?
הספר 365 יום בלי תירוצים, מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע.
לכל הפרטים על הספר לחצ/י כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף

תגובות