קראמבל פירות דל קלוריות

עודכן ב: 27 מרץ 2019


צילומים - עודד חוברה


עוגה קלאסית שעברה כאן שינויים של בריאות והקטנת כמות הקלוריות.

תוכלו לגוון בפירות לפי העונה ולקבל בכל פעם שילוב טעמים חדש ומפתיע!

 מומלץ להגיש חם בתוספת כדור גלידה וניל שיוסיף עוד 50 קלוריות


תבנית גדולה – 10 מנות, 145 קלוריות למנה

החומרים:

  • 3 כפות סילאן או ריבה

  • 1/2 כפית תמצית וניל

  • 1/2 כפית קינמון טחון

  • 1 כף מיץ לימון טרי

  • 2 כוסות קוביות פירות כמו תפוחים נקטרינות, שזיפים, ענבים או תערובת שלהם – לפי הטעם ולפי העונה

  • כוס פירות יער טריים או מופשרים

חומרים לקרמבל:

  • 1.5 כוסות קמח לבן + כוס פחות 2 כפות קמח מלא

  • 1/2 כוס שיבולת שועל דקה

  • 100 גרם חמאה + 3 כפות שמן

  • 3/4 כוס סוכר חום

  • 1/2 כפית קינמון טחון

הגשה:

  • אופציונלי - כדור גלידה וניל

אופן ההכנה -

מחממים את התנור ל170 מעלות.

מניחים נייר אפייה או משמנים בקלות את התבניר בעזרת נייר.

בקערה גדולה מערבבים את הסילאן או הריבה עם הקינמון והוניל, מוסיפים את הפירות והלימון ומערבבים היטב.

מעבירים את תערובת הפירות לתבנית, ומשטיחים בעדינות.

מכניסים את כל מרכיבי הקראמבל למעבד מזון, מעבדים עד לקבלת גושים-פירורים גסים.

מעבירים לתבנית ומפזרים באופן שווה מעל הפירות.

אופים כ 45 דקות או עד שהקראמבל מזהיב

מגישים חם עם כדור גלידה וניל.

אפשר לשמור בקירור ל4-5 ימים נוספים, רצוי לחמם לפני ההגשה.




לעוד מתכונים עם גלידה באתר שלי הכנסו לכאן

רוצה לדעת איך לאכול מתוקים במידה?

הרשמ/י בלינק בלחיצה כאן או על התמונה

וקורס חינמי בדרך למייל שלך.

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#dietrecipe #lowcalorie #עוגותמתוקיםוקינוחים #צמחוני #צמחוני #גלידה #פירות #sweet