top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

ראשי סלרי ברוקפור

עודכן: 16 באוג׳ 2022


שורש סלרי ברוקפור

את המתכון הזה פיתחה גיסתי האהובה אושרה גורביץ,

שממציאה מתכונים עם טאץ' מיוחד באמת

זו בדיוק הדוגמה לכך שאפשר לאכול מהכל אם אוכלים במידה הנכונה,

וגם גבינת רוקפור יכולה להשתלב בנגיעות.

האורחים לא יאמינו שזה שורש סלרי, כולם יחשבו שזה תפוח אדמה !


8 מנות תוספת 50 קלוריות למנה

החומרים:

  • 3 ראשי סלרי גדולים ( באביב הם גדולים באמת, בשאר העונות תמצאו בשוק קצת יחותר קטנים)

  • 100 גרם גבינת רוקפור או גבינה כחולה אחרת

אופן ההכנה:

שוטפים את ראשי הסלרי מהאדמה, מקלפים.

חותכים לקוביות ומבשלים בסיר עם מים מומלחים קלות, עד שקוביות הסלרי רכות בנעיצת מזלג.

מסננים.

מפזרים את קוביות הסלרי בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכבה אחת .

מפזרים מעל פירורי גבינה. מחממים תנור ל – 180 מעלות. אופים כ – 10 דקות עד שהגבינה נמסה. מגישים חם. נשמר במקרר עוד יומיים אם נשאר משהו.....



 

רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא


762 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך