• Liora Houbara

ראשי סלרי ברוקפור

עודכן ב: 27 מרץ 2019


את המתכון הזה פיתחה גיסתי האהובה אושרה גורביץ,

שממציאה מתכונים עם טאץ' מיוחד באמת

זו בדיוק הדוגמה לכך שאפשר לאכול מהכל אם אוכלים במידה הנכונה,

וגם גבינת רוקפור יכולה להשתלב בנגיעות.

האורחים לא יאמינו שזה שורש סלרי, כולם יחשבו שזה תפוח אדמה !


8 מנות תוספת 50 קלוריות למנה

החומרים:

  • 3 ראשי סלרי גדולים ( באביב הם גדולים באמת, בשאר העונות תמצאו בשוק קצת יחותר קטנים)

  • 100 גרם גבינת רוקפור או גבינה כחולה אחרת

אופן ההכנה:

שוטפים את ראשי הסלרי מהאדמה, מקלפים.

חותכים לקוביות ומבשלים בסיר עם מים מומלחים קלות, עד שקוביות הסלרי רכות בנעיצת מזלג.

מסננים.

מפזרים את קוביות הסלרי בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכבה אחת .

מפזרים מעל פירורי גבינה. מחממים תנור ל – 180 מעלות. אופים כ – 10 דקות עד שהגבינה נמסה. מגישים חם. נשמר במקרר עוד יומיים אם נשאר משהו.....



הולך מצוין עם קציצות דגים בריאות ברוטב חרדל דבש ולימון

בלחיצה כאן או על התמונה


רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#ירקות #bake #vegetables #צמחוני #dietrecipe #flourfree #lowfat #lowcalorie #יוםהעצמאות #ללאגלוטן #ללאפחמימות

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד