• Liora Houbara

תפוחי אדמה ברוזמרין ומלח גס

עודכן ב: 29 מרץ 2019


צילום - עודד חוברה

תוספת שתמיד נחטפת.

אם ישאר משהו למחר,

זה יהיה טעים גם קר!

6 מנות 160 קלוריות למנה (בכל מנה 2 תפוחי אדמה)

החומרים:

  • 10 תפוחי אדמה בינוניים

  • 2 כפות שמן זית מאיכות מעולה

  • כף מלח גס טבעי כמו מלח ים אטלנטי

  • מומלץ במיוחד - המלח הצרפתי – פלר דה סל פרח המלח Fleur de Sel

  • עלים שטופים מ – 3- 4 גבעולי רוזמרין

אופן ההכנה:

קולפים את תפוחי האדמה, רוחצים, מיבשים היטב!

וחותכים לאורך לשמיניות.

אם תפוחי האדמה גדולים יותר, אז מחלקים כל תפוח אדמה ל – 10.

בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה החתוכים עם השמן, מלח ועלי רוזמרין. משטחים בשכבה אחת בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ואופים כשעה

עד שתפוחי האדמה רכים מבפנים וזהובים – שחומים מבחוץ.

(לפי מידת ההשחמה שאתם אוהבים). טעים חם וגם קר!

גיוונים – אפשר להכין באותה דרך גם בטטות וארטישוק ירושלמי.

זמן הכנת הבטטות יהיה קצר יותר



רוצים מתכון מצויין עם תפוחי האדמה?

דג בעטיפה!

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא!


רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה



אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק אהבתם את המתכון? שתפו

רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#vegeterian #צמחוני #breakfast #lowfat #lowcalorie #vegan #תוספות #vegetables #sugarfree #פסח #יוםהעצמאות #יוםהעצמות #חגיתשרי #ללאגלוטן

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד