צילום - עודד חוברה
תפוח אדמה ברוזמרין - תוספת שתמיד נחטפת.
אם ישאר משהו למחר,
זה יהיה טעים גם קר!
6 מנות 160 קלוריות למנה (בכל מנה 2 תפוחי אדמה)
החומרים:
10 תפוחי אדמה בינוניים
2 כפות שמן זית מאיכות מעולה
כף מלח גס טבעי כמו מלח ים אטלנטי (מומלץ במיוחד, המלח הצרפתי 'פלר דה סל - Fleur de Sel')
עלים שטופים מ 3-4 גבעולי רוזמרין
אופן ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה, רוחצים, ומייבשים היטב!
חותכים לאורך לשמיניות.
אם תפוחי האדמה גדולים יותר, אז מחלקים כל תפוח אדמה ל-10.
בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה החתוכים עם השמן, מלח ועלי רוזמרין.
משטחים בשכבה אחת בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ואופים כשעה.
אופים עד שתפוחי האדמה רכים מבפנים וזהובים – שחומים מבחוץ, (לפי מידת ההשחמה שאתם אוהבים).
טעים חם וגם קר!
גיוונים – אפשר להכין באותה דרך גם בטטות וארטישוק ירושלמי.
זמן הכנת הבטטות יהיה קצר יותר.
זה מתכון מעולה.
והוא משתלב ממש מצוין בתוכנית
השיטה שעזרה לעשרות אלפי נשים, לצאת מהתקיעות ולרדת במשקל, מהר ובטוח
18 יום שיעזרו לך להתניע את ההרזיה שלך
וסוף סוף לראות את מחוג המשקל פונה לכיוון הנכון
תוכנית דלת פחמימות בריאה ומהודקת בפלטפורמה דיגיטלית וליווי צמוד בוואצאפ,
שתעזור לך להכנס לתהליך הרזיה
לרדת במשקל
ולצמצום משמעותי במשקל ובהיקפים בצורה טבעיתללא ספירת קלוריות!
תוכנית און-ליין מעשית בהנחיה ובתמיכה מלאה שלי
ירידה במשקל | ליווי ותמיכה קבוצתי | מתכונים |תפריטים
וגם אפשרות לצמחי מרפא
כדי לעשות CARB DETOX,
להפחית פחמימות וגם בהמשך להנות מפחמימות
ועדיין לרזות ואח"כ להמשיך לשמירה על המשקל,
והצטרפות למחזור הקרוב לחצי כאן או על התמונה
הכנתם?
אני רוצה לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
אפשר לתייג אותי באינסטגרם .instagram.com/liorahoubara
וגם בפייסבוק .facebook.com/liora.houbar.diet
שאלות, שיתופים, הצעות וכמובן צילומים אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות 👇🏽
⏬
Comments