סלט חגיגי לכרסימס שאפשר כמובן להגיש כל השנה,
וגם לייצר ממנו עץ.
שילוב טעמי פירות וירקות מתוקים-חמוצים-חריפים עם אגוזים,
שמאפשר לפי הרפואה הסינית,
לשמור על צלחת מאוזנת ולהפחית את הצורך במתוק.
מה שכייף במיוחד בסלט הזה,
זה שאפשר לבחור פירות, ברי'ס וירקות לפי העונה או לפי מה שאוהבים!
סלט מצוין לכל אירוח, גם בחנוכה או בסילבסטר - - כדי לנטרל את הפחמימות.
10 מנות 50 קלוריות למנה
החומרים:
3 קלמנטינות או 2 תפוזים (אפשר גם פרי הדר אחר או פרי אחר), קלופים, מחולקים לפלחים, ואם בא ממש להשקיע - מפולטים
חצי חסה אמריקאית עגולה קצוצה גס או שילוב של חסות מסוגים שונים
קופסת/שקית עלי סלט שונים
חצי כוס גרגרי רימון (אפשר להחליף או לגוון בברי'ס קפואים או מיובשים, לא מסוכרים)
5-6 צנוניות פרוסות דק
5-6 עיגולי תפוח מיובש חתוכים לקוביות
50 גרם אגוזי מלך לא קלויים או פיסטוקים
גיוונים - שלא בעונת ההדרים והרימונים אפשר להשתמש בפרי אחר כמו תפוח, אגס, נקטרינות
או פירות אחרים שאתם אוהבים
לרוטב:
כף שמן זית או שמן אגוזים
2 שיני שום כתושות
1 כפית חרדל (רצוי מאיכות מעולה כמו דיז'ון, אפשר גם עם גרגרים)
1 כף סילאן
4 כפות מיץ לימון טרי
רבע כפית מלח טבעי כמו הימליה
אופן ההכנה:
בקערה גדולה מניחים את כל החומרים חוץ מחומרי הרוטב.
בשייקר או צנצנת סגורה היטב משקשקים את כל חומרי הרוטב.
שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומגישים מיד.
רוצה לעבור ורף בריא, עם ירידה במשקל
ובלי לוותר על ממתק יומי?
קט חורף קל על המשקל הוא הפתרון
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments