• Liora Houbara

אפוגטו גלידת לוז - Affogato Al Caffe

עודכן ב: 28 מרץ 2019


צילום - עודד חוברה


אפוגטו באיטלקית תרגום המילה הוא - טָבוּעַ -

זה קינוח איטלקי בו "מטביעים" גלידה במנת אספרסו.

ומכיוון שגלידה היא דווקא ממתק די דיאטטי

וקפה ידוע היום כבעל סגולות מצוינות לבריאות,

תוכלו להכין לעצמכם קינוח נפלא לימי הקיץ החמים.

בקיץ האחרון הכרתי את גלידריית ארטה

גלידריה שבה מכינים באהבה גלידות בריאות ממרכיבים טבעיים בלבד,

ובחרתי בגלידת אגוזי הלוז המדהימה שלהם למתכון האפוגטו שלי.

מומלץ לבקר שם, בעיקר בערב חמישי בהם יש מופעי ג'אז ברחבת הגלידריה


70 קלוריות למנה

החומרים:

  • כדור גלידה וניל או אגוזי לוז (ואפשר גלידה ללא סוכר למתכון ללא פחמימות)

  • מנת אספרסו



אופן ההכנה:

  • בכוסית או צלחת הגשה לגלידה מניחים כדור גלידת אגוזי לוז.

  • מעל שופכים מנת אספרסו

  • מגישים ואוכלים מיד



רוצים מתכון מעולה לעוגה קלילה שהולכת מצויין עם האפוגטו?

עוגת פרג שיכורה – עד לא ידע

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא



רוצה לדעת איך לאכול מתוקים במידה?

הרשמ/י בלינק בלחיצה כאן או על התמונה

וקורס חינמי בדרך למייל שלך.

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל? הרשמו כאן

#dietrecipe #lowcalorie #שבועות #עוגותמתוקיםוקינוחים #משקאות #צמחוני #צמחוני #גלידה #איטלקי #ללאגלוטן #ללאפחמימות

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד