top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

סמודי בול (או שייק) - קערת היוגי

עודכן: 12 בדצמ׳ 2022


סמודי בול - קערת היוגי

צילום - ענבר חוברה


קערת היוגי נוצרה בהשראת שייקים ירוקים. אני אישית אוהבת יותר שייקים ירוקים מפני שהם פחות מתוקים וטעמם יותר ״אדמתי״.


לא כולם אוהבים טעם ״אדמתי״ אבל במקרה הזה הבננות, התמרים והמנגו יתנו איזון מושלם לטעמי הקייל, תרד, מאטצ׳ה וספירולינה. הקיווי מוסיף גם גוון חמצמץ.

- כך שגם אם אתם לא אוהדים מושבעים של שייקים ירוקים - קערת היוגי היא גם בשבילכם!



אני בחרתי במאטצ׳ה וספירולינה מפני שהן מקור נהדר לנוגדי חמצון ואנרגיה, אבל תוכלו להחליף בכל סופר פוד ירוק אחר.

על המון סופר פוד ואיך הם משתלבים בשייקים,

תוכלו ללמוד בסדנת השייקים -

SHAKE IT - השייק האולטימטיבי

בננות ותמרים יוסיפו פלאים לבוסט האנרגיה, והתרד והקייל יוסיפו סיבים תזונתיים וכן גם עוד מהערכים התזונתיים של פיגמנט הכלורופיל

הידעת?

לפי הרפואה הסינית, ירוק הוא הצבע המנקה את הכבד.

ותמיד נכון לאכול ירוקים 🥒🥬🥦🥝🍏🥗

כדי לעשות את החיים יותר קלים,מתוך דאגה ואהבה לכבד שלנו


מרגיש.ה צורך בתוכנית ניקוי?

הכנתי לך תוכנית מעולה עם קיט דיטוקס אולטימטיבי

RESTART

כל הפרטים כאן



דיאטיפ של ליאורה - אפשר להכין את הסמודי כשייק ולוותר על הציפוי


החומרים ל - 2 מנות:

חומרי הבסיס -

  • 1 בננה גדולה קפואה

  • 2 תמר מג׳הול, מגולענים וקפואים

  • 1/4 כוס מנגו קפוא

  • 1/4 כוס קיווי קפוא

  • חופן קייל ותרד שטופים וקפואים (או רק אחד מהם)

  • 1/2 קוביית ספירולינה קפואה

  • 1/2 כפית מאטצ׳ה

  • 1/4 כוס חלב או חלב סויה (אפשר להחליף בכל חלב אחר)

החומרים לציפוי -

  • קיווי

  • מוזלי בהכנה ביתית

  • שבבי קוקוס

אופציונלי לקישוט -

  • תפוח חתוך לפרח לוטוס, או ״אום״ אם יש ברשותכם חתכני עוגיות כאלו


אופן ההכנה:

מכניסים את כל מרכיבי הבסיס לבלנדר, מעבדים היטב עד שנוצר מרקם סמיך ועמיד כמו סורבה.

מעבירים לקערה, ומצפים בחומרי הציפוי.

אוכלים מהר לפני שיימס

אם מכינים שייק, שמים את כל החומרים בבלנדר ומעבדים עד סמיכות רצויה

אוכלים מהר לפני שיימס



סמודי בול - קערת היוגי


 

רוצה להיות ממש מאסטר.ית בשייקים?

אני מזמינה אותך לסדנת השייק האולטימטיבי - SHAKE IT

בסדנה תלמד.י כל מה שצריך לדעת כדי להכין שייקים טעימים ובריאים,

למטרות בריאות שונות ואיך להרכיב את השייק שמתאים בדיוק לך.

משתתפי הסדנה מקבלים המון מתנות ובונוסים.



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תפספסו אף מתכון

פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page