top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תערובת תיבול - השביעיה הסודית של ליאורה

עודכן: 17 באוג׳ 2022

תערובת התיבול של ליאורה


אני אוהבת תבלינים.

הם מעניקים לתבשיל טעם, ריח וארומה ייחודיים,

שמחוברים לסגנון הבישול וגם למבשל עצמו.

אני בטוחה שגם לכם יש "טעם של בית".

כזה, שכשטועמים או מריחים אותו,

אומרים :"זה לוקח אותי לשולחן השבת של סבתא, או למטבח של ההורים"

ואני גם ממש אוהבת תערובות של תבלינים,

כי זה אומר שאפשר להוסיף בבת אחת את כל הטעמים.

מגרת התבלינים שלי עמוסה,

ואני משתמשת בתערובות של אחרים וגם ממציאה בעצמי.

אז הנה אחת שהמצאתי וגם תבשיל ממש קליל להכין איתה.

אבל התערובת הזו מתאימה לכל כך הרבה תבשילים שזה מדהים.

לבשר, לדגים, לפשטידות, לפזר על מאפה.

פשוט תתפרעו !!!!


החומרים

חשוב לקנות את התבלינים מחנות מתמחה שבה טוחנים אותם מידי יום. בדר״כ, מומלץ חנויות בשווקים.

ריח עוצר נשימה, כבר בכניסה,

יגיד לכם שהגעתם למקום הנכון.

החומרים לצנצנת בינונית:

3 כפות שומשום מלא

3 כפות שומשום שחור

3 כפות מלח גס ( אפשר להחליף במלח דל נתרן למי שצריך להגביל נתרן או להקטין את הכמות)

3 כפות אבקת בצל

3 כפו אבקת שום ( אני טחנתי שום מיובש שקניתי בשוק לוינסקי בחנות תבלינים פרסית

3 כפות פרג ( לא חובה)

3 כפות זרעי פשתן שלמים

אופן ההכנה:

מערבבים הכל ושומרים בצנצנת עם מכסה סגור היטב. מאחסנים במקום קריר, חשוך ויבש.



והנה מתכון שעועית צהובה שעושה שימוש בתערובת הזו

החומרים

שקית שעועית צהובה קפואה שהופשרה ( ו / או כל ירק אחר קפוא וטרי)

כפית שמן זית

3 כפות תערובת השביעיה הסודית

אופן ההכנה:

מדליקים תנור - 180 מעלות

מפזרים את השעועית בתבנית חסינת חום.

מפזרים מעל את השמן והתערובת.

מערבבים בידיים.

מעבירים לתנור ואופים 20 דקות.

מגישים מיד.


שעועית צהובה בתערובת תבלינים - השביעיה הסודית
שעועית צהובה בתערות תבלינים השביעיה הסודית


 

רוצה לדעת כמה יש בכף של ממרחים ורטבים?

הספר 365 יום בלי תירוצים, מביא לך משוואות מאכלים וגם

מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע.

לכל הפרטים על הספר לחצ/י כאן או על התמונה



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא

פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page