top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

דלורית צלויה בשום ועשבי תיבול

עודכן: 31 באוק׳ 2022


דלורית צלויה בשום ועשבי תיבול

צילום - עודד חוברה

כתום ובריא בכלום קלוריות והמון טעם. לפי הרפואה הסינית הצבע הכתום מחזק את הטחול ובכך מקטין את הצורך במתוק,

ומסייע בירידה במשקל

10 מנות, 30 קלוריות למנה החומרים:

  • 2 דלורית בינוניות

  • 2 שיני שום כתושות

  • כף שמן זית

  • עשבי תיבול טריים או יבשים- פטרוזיליה, רוזמרין , כוסברה וכו' חצי כפית מלח גס


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

חוצים את הדלוריות לאורך. מניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.

מערבבים את כל שאר החומרים בקערית קטנה.

מורחים את פני הדלורית בתערובת בעזרת מברשת אפיה.

אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שפני הדלוריות משחימות.

בודקים בנעיצת מזלג שהדלוריות רכות.

מנקים בעזרת כף את החלק המרכזי המכיל גרעינים.

פורסים ומגישים חם או קר. נשמר במקרר עוד יומיים אם נשאר משהו....


 

רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית ? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר

וגם לשאלון מגניב שיעזור לך להחליט אם את/ה טיפוס קור או חום

לחצ/י כאן או לרכישה מיידית




 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תפספסו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך