• Liora Houbara

כרעיים וחזה עוף על מצע אורז ולקט ירקות

עודכן ב: ינו 12



מתכון קלאסי וקל הכנה, ארוחה שלמה בתבנית אחת.



4 מנות 350 קלוריות למנה שהיא ארוחה שלמה

החומרים:

  • 4 רבעי עוף ללא עור וכל אחד מחולק ל - 2 ( בקשו מהקצב לעשות זאת בשבילכם)

  • 1.5 כוסות אורז שטוף

  • כוס ירקות טריים או קפואים חתוכים (גזר, קישוא, שעועית ירוקה וכו)

  • 3.5 כוסות מים מינרלים

  • כפית כמון

  • כפית פפריקה מתוקה

  • כף אורגנו קצוץ טרי או מיובש

החומרים למשרה:

  • 2 כפות קטשופ

  • 2 כפות רוטב סויה

  • כף סילאן או דבש

  • שן שום מעוכה


אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בו את חלקי העוף במקרר, בכלי מכוסה, לשעתיים לפחות ורצוי ללילה שלם.

בתבנית פיירקס מלבנית משטחים את האורז.

מעליו מניחים את חלקי העוף.

מעל מפזרים את הירקות.

בקערית מערבבים את המים עם התבלינים ועם נוזל השריה שנשאר מהעוף.

שופכים את תערובת הנוזלים על האורז והעוף.

מכסים בנייר כסף ואופים כשעה (או עד שכל הנוזלים נספגים באורז) בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות.



לגרסה צמחונית של המתוכן הזה לחצו כאן או על התמונה


רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה




אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק 


אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#בשריםודגים #עוף #Recipe #chicken #meatandfish #bake #פסח #ארוחהשלמהבכליאחד #ארוחהשלמהבתבנית

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד