top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

נתחוני חזה עוף על מצע פטריות ובצל

עודכן: 17 ביוני 2023


מתכון נתחוני חזה עוף על מצע פטריות ובצל בשיטת התזונה המעצימה של ליאורה חוברה

מתכון קלאסי ומנצח שגם ילדים יאהבו.

מעולה להוסיף לדיאטה ללא פחמימות או ללא גלוטן.


6 מנות. 250 קלוריות למנה

חומרים:

  • 1 ק"ג חזה עוף

  • 3 בצלים גדולים

  • 2 כפות שמן

  • סלסלת פטריות טריות (אפשר לגוון בסוגי הפטריות לפי הטעם)

  • חצי כפית מלח גס

  • מעט פלפל שחור גרוס טרי

  • כפית כמון טחון

  • כורכום (לא חובה)

אופן ההכנה:

מומלץ לקנות חזה עוף טרי.

מנקים את חזה העוף משיירי שומן.

חותכים אותו לפיסות בגודל ממוצע של 2 ס"מ על 5 ס"מ.

קולפים את הבצלים, שוטפים ופורסים לפרוסות דקות.

בסיר גדול ושטוח מחממים את השמן.

מוסיפים את הבצל ומאדים על אש קטנה, תוך ערבוב מידי פעם עד שהבצל מזהיב.

בינתיים שוטפים היטב את הפטריות ופורסים גם אותן לפרוסות.

מוסיפים את הפטריות לבצל ומאדים עוד מספר דקות, עד שהפטריות מעט מתרככות אך שומרות על צורתן.

מוסיפים את חזה העוף ומאדים תוך ערבוב מתמיד עד שכל פיסות חזה העוף מלבינות מכל צד.

תוך כדי הערבוב מוסיפים את התבלינים.

לחובבי הכורכום ניתן להוסיף כפית, והכורכום יצבע את העוף בצהוב.

מבשלים עוד כ–10 דקות בסיר מכוסה חלקית.


 

רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או לרכישה מיידית



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף


 

אל תפספסו אף מתכון בריא

פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page