• Liora Houbara

מרק גספצ'ו

עודכן ב: 29 מרץ 2019


צילום – עודד חוברה


מרק קר ומרענן לימי הקיץ הלוהטים,

נפלא כמנה ראשונה בטאץ' ספרדי,

קל להכנה,

טעים ובריא!



8 מנות, 20 קלוריות למנה

החומרים:

  • 2 מלפפונים עם הקליפה

  • 5 עגבניות בשלות

  • 1 פלפל אדום

  • 1 פלפל צהוב

  • חצי כפית מלח

  • 2 שיני שום קלופות או 2 קוביות שום קפואות

  • כף שמן זית מאיכות מעולה

  • מיץ טרי מחצי לימון

  • 1 כפית סוכר חום (להחליף בשקיק ממתיק מלאכותי אם רוצים מתכון ללא פחמימות)

  • 1/2 - 1 כוס מים

  • לאוהבי החריף - 1/2 פלפל חריף


אופן ההכנה:

שוטפים את כל הירקות, מורדים קצוות מלפפון, חלקי העגבניה שליד הגבעול, וגרעיני הפלפלים.

חותכים לחתיכות גדולות.

מעבירים את כל החומרים לקערת מעבד מזון כולל 1/2 כוס מים ( אם הקערה קטנה, אפשר בפעמיים)

מפעילים את המעבד עד קבלת מחית אחידה ברמת הגריסה שאתם אוהבים.

מוסיפים מים אם אוהבים יותר דליל.

מצננים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.

מגישים מקושט בירקות, ו/ או קוביות קרח.




רוצים דווקא מתכון למרק מחמם ומנחם לימים קרים?

מרק קרופניק בטטות

לחצו כאן או על התמונה לקבלת המתכון


רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה




אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#vegeterian #צמחוני #מרקים #soups #lowcalorie #מנהראשונה #טבעוני #vegan #ללאפחמימות #ללאגלוטן

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד