top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

צ'יה פודינג

עודכן: 6 במרץ


צ׳ייה פודינג בשכבות

מתכון, הכנה וצילום - ענבר חוברה


זוכרים את הפודינג של הילדות?

אז הנה גרסה חדשה ובריאה יותר מזרעי צ'יה.

זרעי הצ׳יה יוצרים ג'ל נהדר, במגע עם מים או כל נוזל אחר, שדומה לפודינג שאותו אתם זוכרים מהילדות, אבל אפילו טעים יותר!

הבונוס הוא שג׳ל הצ׳יה גם תורם לשובע!

והוא ממש יעזור לך בהפחתת כמות הפחמימות ומתוקים בתפריט כל הרעיון בפודינג צ'יה הזה הוא שאפשר מאוד לגוון בטעמים ובתכולה. הבסיס הוא זרעי צ'ייה ונוזל וכל השאר לפי מה שאוהבים.

בחרו איזה נוזל שאוהבים (לדוגמא חלב או כל תחליף טבעוני אחר. אפילו אפשר להיות יצירתיים ולהכין צ׳אי משקה קקאו אמיתי או קפה בתור הנוזל),

הוסיפו- המתקה למי שצריך,

פירות ו / או אבקה אהובה (קקאו, מאקה, אסאי..),

תבלינים (קינמון, אגוז מוסקט, וניל..)

וגם מקשטים לפי הטעם,

כך תוכלו להכין לכל אחד את הפודינג שהוא אוהב וגם לשנות בכל פעם.


מנה אחת גדולה או 2 קטנות

החומרים:

  • 4 כפות זרעי צ׳

  • יה

  • כוס חלב (כל חלב לבחירתכם- חלב פרה/ סויה/ שקדים/ קשיו וכו׳…) או גביע יוגורט

  • 1/3 כוס פירות טריים חתוכים- מה שאוהבים ואפשר לשלב גם פירות יער קפואים שהופשרו

  • כפית דבש או סילאן או אגבה או סטיביה בכמות השווה לכפית (אפשר גם ללא המתקה בכלל)

  • תבלינים וארומה לטעמכם (חצי כפית תמצית וניל אמיתי או 1/4 כפית זרעי וניל טחונים/ רבע כפית קינמון/ תיבול של חוואיג לקפה או תיבול הודי ארומטי)

  • אפשר להוסיף 1/2 כף אבקת קקאו מאיכות משובחת ואז מקבלים צ'ייה פוידנג בטעם שוקו

לקישוט:

  • אגוזים מכל סוג

  • פירות יבשים או טריים

  • שבבי קוקוס

  • מוזלי/ גרנולה


מה עוד ?

  • צנצנת עם מכסה.

אופן ההכנה:

מערבבים את הנוזל עם זרעי הצ'יה, מומלץ לערבב בבלנדר,

או לשפוך את הזרעים לתוך הנוזל תוך כדי ערבוב, כדי לקבל צ'יה פודינג במרקם אחיד.

חשוב לערבב תוך כדי, כדי שיווצר פודינג.

מוסיפים אבקת קקאו אם בחרתם בה, תבלינים, פירות והמתקה.

מערבבים שוב היטב.

שמים בצנצנת ומכסים. משאירים במקרר במשך הלילה או לפחות 4 שעות.

בבוקר פותחים את הצנצנת, אפשר להעביר לקערה או להשאיר בצנצנת אם היא מספיק גדולה.

מקשטים איך שרוצים עם - פירות טריים, אגוזים, פירות יבשים, שבבי קוקוס, מוזלי / גרנולה ואם ממש רוצים -זיגוג דבש או סילאן מעל.

נשמר במקרר 3 ימים


הכנה וסטיילינג – ליאורה חוברה צילום – עודד חוברה עריכה ל XNET – דין קבלי

המתכון נכתב כחלק מפרוייקט חזרה לביצפר, ״מועדון ארוחת הבוקר״.

בשיתוף פעולה עם ענבר חוברה, בעלת הבלוג EndlessTrip

העוסק בטיולים, לייף סטייל, אוכל ובריאות.

 

ואם את.ה מרגיש.ה שאת.ה לא מצליח.ה לעצור אחרי כמות סבירה של פחמימות,

אז תדע.י שזה יכול להיות אחרת - כן את.ה יכול.ה להנות מכמות פחמימה סבירה

בלי למצוא את עצמך אוכלת אורז מהסיר בעמידה

 אני יודעת שממש לא בא לך לעלות במשקל בגלל הפחמימות והמתוקים

ושאת.ה פשוט צריכ.ה עזרה קטנה.

ולעזרה שאני רוצה להציע לך קוראים

"מתוק טבעי"- ערכת גמילה למתוקים ולפחמימות , שעזרה כבר למאות א.נשים,

לעבור לממתק טבעי יומי, בקלות ובלי מאמץ, להגביל את כמות הפחמימות היומית

וכמובן לרדת במשקל

 15 צמחי מרפא בכמוסות ובחליטה שיעזרו לך להתמודד עם נשנשת הפחמימות והמתוקים

תפריט הרזיה משובח, ( שממתן את אכילת המתוקים),

והדמיית דימיון מודרך עצמתית שמטמיעה בוך תת המודע שלך,

את הגמילה ממתוקים ופחמימות בקלות ונעימות.


הערכה מחכה לך בלחיצה

ערכת גמילה ממתוקים בשילוב צמחי מרפא

לקנייה

 


הכנתם?

אני רוצה לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

אפשר לתייג אותי באינסטגרם .instagram.com/liorahoubara

 וגם בפייסבוק  facebook.com/liora.houbar.diet

שאלות, שיתופים, הצעות

 וכמובן צילומים אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות 👇🏽

פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page