• Liora Houbara

קרם וניל (פטיסיאר) אמיתי -Pâtissier cream

עודכן ב: 28 דצמ 2019




קרם פטיסיאר אמיתי מתאים למילוי או קישוט של

עוגות, קדאיף, סופגניות אפויות ועוד.

כאן בגרסה יותר בריאה ופחות משמינה ממה שכולם מכירים

לקרם פטיסיאר אמיתי, חשוב להשתמש בוניל אמיתי. אפשר ממש להוציא תוכן ממקל וניל,

או לבחור תמצית או משחת וניל ( ולא בטעם וניל) המכילה וניל אמיתי.

הדרך לזהות וניל אמיתי - הגרגרים השחורים הקטנטנים שבתוך המשחה.

צנצנת בינונית של קרם - 800 קלוריות לכל הצנצנת

החומרים -

4 חלמוני ביצה 2.5 כפות קורנפלור תוכן של מקל וניל אוכף תמצית וניל או 1/2 כפית משחת וניל - חשוב, כאמור, לבחור כאלה שיש בהם וניל אמיתי 1/2 כוס סוכר ( רצוי חום דק) 500 מ"ל חלב

הגשה:

מעל קרם פטיסיאר אפשר לקשט ברוטב פירות יער שהמתכון שלו נמצא כאן




אופן ההכנה:

בסיר קטן, מערבבים היטב, שמים את הקורנפלור, החלמונים, הסוכר והוניל (הגרגרים, או משחה) .

טורפים היטב במטרפה ידנית לתערובת אחידה.

מוסיפים את החלב בזרם דק, תוך המשך פעולת המטרפה, עד קבלת תערובת אחידה.

שמים את הסיר מעל להבה קטנה ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת,

עד שהקרם מבעבע ומסמיך.

מבשלים את הקרם עוד כדקה. תוך וידוא שלא נוצרו גושים.

מקררים בטמפרטורת החדר ואז מעבירים לצנצנת סגורה, מעוקרת ולמקרר.

הקרם נשמר במקרר 4 - 5- ימים.

לפני השימוש מערבבים מעט.





למתכוני גלידה שאפשר לקשט בקרם פטיסיאר באתר שלי הכנסו לכאן

רוצה לדעת איך לאכול מתוקים במידה?

הרשמ/י בלינק בלחיצה כאן או על התמונה

וקורס חינמי בדרך למייל שלך.

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#dietrecipe #lowcalorie #עוגותמתוקיםוקינוחים #צמחוני #גלידה #פירות #sweet

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד