סלט מיוחד להגשה בראש השנה
אבל כייף כמובן לאכול כל השנה
תוכלו לגוון במרכיבים שלו ולהוסיף סמלי חג אחרים כמו קוביות דלעת, תאנים וכו'
וליצור בכל פעם גרסה אחרת וטעמים אחרים!
8 מנות, 50 קלוריות למנה
החומרים
2 תפוחים (רצוי פינק ליידי)
2 מלפפונים
חסה בצבעים שונים
1/2 שקית עלי סלט או עלי תרד בייבי שטופים
6 תמרים מג'הול מגולענים וחצויים
50 גרם אגוזי פקאן
חצי כוס גרגרי רימון
אופציות לגיוון - אפשר להוסיף לסלט נתחי עוף או קוביות גבינה
וגם סמלי חג אחרים כמו קוביות דלעת, תאנים וכו'
החומרים לרוטב:
3 כפות (45 מ"ל) מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות רכז רימונים טבעי
2 כפות שמן זית
כף וחצי רוטב סויה (תמרי לרגישים לגלוטן)
חצי כפית גרידת לימון
3 כפיות דבש או סילאן לטבעונים
מעט מלח
אופן ההכנה:
שוטפים וחותכים את כל הירקות.
לפני ההגשה מפזרים אגוזים, גרגרי רימון ותמרים
מערבבים את כל חומרי הרוטב בשייקר ושופכים על הסלט ממש לפני ההגשה.
רוצים ללמוד איך להזין את העור שלך כדי שיראה זוהר וצעיר?
כדאי לאכול בחמישה צבעים ויש עוד המון דברים שתוכלי לעשות למען העור שלך,
באופן טבעי לגמרי.
קיט סוד הנעורים, קיט אנטי-אייג'ינג טבעי נשי.
בריאות שעושה יופי.
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
עוד פרטים על הקיט כאן -
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף