top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

דלעת ספגטי בעשבי תיבול

עודכן: 25 באוק׳ 2022


דלעת ספגטי בעשבי תיבול
דלעת ספגטי בעשבי תיבול

מתכון של להרגיש עם וללכת בלי.

מנה שמרגישה ספגטי אבל דלת פחמימות וקלוריות כמו דלעת.

וחוץ מזה היא פצצת ויטמינים, סיבים ועוד.

דלעת ספגטי הוא ירק מגניב מלא ערכים תזונתיים שלאחר הבישול נהפך לסוג של "ספגטי".

ואז אפשר להכין איתו המון דברים.

במתכון הזה ערבבתי עם מחית של עשבי תיבול, לקבלת סלט או תוספת לכל מנה.




כ - 2 כוסות סלט, 10 גרם פחמימות לכל הכמות ו - 50 קלוריות


החומרים:

  • דלעת ספגטי בינונית

החומרים לסלט:

  • 2 בצלים פרוסים

  • 3 שיני שום שלמות קלופות

  • 1 בצל ירוק נקי חלק לבן + ירוק

  • חצי כוס עלי פטרוזיליה שטופים ( אפש לשלב עם כוסברה למי שאוהב)

  • מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:

מבשלים את דלעת הספגטי. יש כמה שיטות.

הקלה בעייני היא לחתוך אותה לאורכה.

להוציא את הגרעיים והסיבים העוטפים אותם.

לבשל במי מלח, כ 30 - 40 דקות לאחר הרתיחה.

לבדוק שהדלעת רכה. ולצנן.

מזהיבים במחבת נון סטיק את הבצלים ושיני השום עד הזהבה.

במעבד מזון או בלנדר מוט עם מיכל טוחנים את כל המכיהים חוץ מהדלעת,

עד שמתקבל ממרח.

מוציאים מהדלעת בעזרת כף, את התוך - שהופך מיד לספגטי.

מערבבים את הדלעת עם ממרח עשבי התיבול.

שומרים בקירור.

מגישים עם מנות עיקריות כמו אורז, או בשילוב גבינה, או כתיבול לחביתה או שקשוקה.




וככה זה נראה מאחורי הקלעים


דלעת ספגטי בעשבי תיבול


 

רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?

אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים

כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף


 


פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך