top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

חגיגת דלעות בתנור ברוטב חריף מתוק

עודכן: 31 באוק׳ 2022


חגיגת דלעת בתנור

צילומים - עודד חוברה



נשנוש טעים ומלא בבריאות כתומה

לפי הרפואה הסינית הכתום הוא צבע שמחזק את הטחול,

והוא תורם להפחתת הצורך במתוק

מתאים להגיש עם כל ארוחה


10 מנות 25 קלוריות למנה החומרים:

2 דלעות יפניות 2 דלעות ערמונים

אפשר לשלב גם דלורית ודלעת רגילה החומרים לרוטב - 2 שיני שום כתושות 2 כפות קטשופ כף דבש (או סילאן לטבעונים) 2 כפות רוטב סויה (רצוי מתוקה אבל אפשר גם רגילה) 2 כפות רוטב טריאקי 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה גדולה.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

במקביל חוצים את הדלעות לחצי, מוציאים את הגרעינים,

ופורסים את הדלעות לפרוסות בעובי 1 ס"מ, עם הקליפה.

מוסיפים את הדלעות לקערה ומערבבים היטב.

מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה.

מפזרים את הדלעות, רצוי בשכבה אחת.

מכניסים את הדלעות לתנור.

אופים בחום 180 מעלות כ 40 - 60 דקות, עד שהדלעות רכות בנעיצת מזלג.

אפשר בהחלט במהלך האפיה 1 -2 - פעמים למרוח על הדלעות את מה שנשאר מנוזלי הרוטב.

מגישים חם או קר.


דלעות יפניות
צילום - עודד חוברה

 

רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית ? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר

לחצ/י כאן או על התמונה


 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך