top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

לחם דיטוקס ברוקולי וירוקים דל פחמימה עשיר חלבון

תמונת הסופר/ת: ליאורה חוברהליאורה חוברה

פשטידת ירוקים ברוקולי ותרד
פשטידת ירוקים דלת פחמימה

לחם דיטוקס ברוקולי וירוקים דל פחמימה

הוא בדיוק הפתרון המושלם

למי שרוצה לשלב משהו קליל, בריא ומזין

בלי לעבוד שעות במטבח. הוא דל פחמימה, עשיר חלבון ונטול גלוטן

ועמוס בירוקים שמלאים בכלרופיל - הפיגמנו הירוק העצמתי של הצמחים.

מעולה לטיפול באנמיה, לחיזוק כללי וחיזוק מערכת החיסון ושיפור הראיה.

שעוזרים לניקוי הגוף ותומכים בתהליך דיטוקס טבעי.


מתאים לארוחה קלה או לצד סלט ירוק, ותוך כמה דקות הכנה – יש לך תוספת בריאה ומלאת טעם שעוזרת לשמור על הקו של ירידה במשקל.


דיאטיפ של ליאורה - הלחם עשיר בהמון ירוקים

שעוזרים לניקוי הגוף ותומכים בתהליך דיטוקס טבעי.


10 מנות , 100 קלוריות ו - 8.5 גרם חלבון למנה החומרים :

  • 400 גרם ברוקולי טרי או קפוא שהופשר

  • 4 ביצים מופרדות בטמנפרטורת החדר

  • 250 גרם גבינת קוטג' 5%

  • 100 גרם גבינה 5% צפתית מגוררת

  • כוס דחוסה של עלים ירוקים - בייבי תרד, עלי בייבי, בצל ירוק

  • חופן עשבי תיבול ירוקים קצוצים שאוהבים - פטרוזיליה, שמיר, כוסברה

  • 3 כפות זרעי צ'יה

  • כפית אבקת אפיה ( אני ממליצה על אורגנית ללא אלומיניום)

  • קורט מלח

  • ¼ כפית אגוז מוסקט טחון

  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי

לקישוט

  • תערובת - הכל חוץ מבייגל, שומשום שחור או מלא לקישוט - לא חובה



אופן ההכנה: להכנת לחם דיטוקס ברוקולי וירוקים דל פחמימה:

ברוקולי טרי מבשלים את הברוקולי המים מומלחים

ברוקולי קפוא חולטים במים רותחים או מפשירים בטמפרוטרת החדר

.מעבירים לקערת העבודה של מעבד מזון ומערבבים עד לקבלת גרגרי. מניחים בצד לצינון לכמה דקות.

קוצצים את הירוקים הנוספים ועשבי בתיבול במעבד מזון

סוחטים היטב א הברוקולי וכל שאר הירוקים

מקציפים את חלבונים עד קבלת קצף יציב.

מערבבים את תערוב תהירוקים בעדינות את החלמונים ועם שאר החומרים למעט החלבונים המוקצפים.

מוסיפים את הקצף בעדינות, בתנועות עטיפנ בכף עץ עד שכל הקצף נבלע בתערובת

מחממים תנור ל-180מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה או תבנית סיליקון.

משטחים את התערובת תבנית לקבלת צורה של כיכר

אופים 45-50 דקות, עד שהכיכר משחימה מלמעלה. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפני שפורסים. מגישים עם הממרח האהוב עליכם או בפני עצמו.

מעבירים לתבנית עגולה גודל 26 או מרובעת בגודל 25 נון סטיק או אינגלייש גבוהה

אפשר לרסס קלות בשמן. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ – 30 – 45 דקות עד שפני הפשטידה מזהיבים – משחימים והיא קפיצית למגע וקיסם הננעץ בה יוצא יבש

 

🌿 למה ירוקים הם הבסיס לניקוי טבעי של הגוף? 🌿

ברפואה הסינית הירקות הירוקים נחשבים למזון מטהר שעוזר לכבד לנקות רעלים, מחזק את מערכת העיכול ומביא תחושת רעננות ואיזון.

כשהגוף מקבל מספיק ירוקים, תהליכי הדיטוקס הטבעיים שלו עובדים טוב יותר, האנרגיה עולה, התחושה הופכת קלילה יותר – והמשקל מתחיל להשתחרר בצורה טבעית.

וזו בדיוק המטרה של אתגר Wake Up Detox!

אם אהבת את המתכון הזה ואת רוצה ללמוד איך לשלב אכילה נקייה, להפחית עומסים מהגוף ולתת לעצמך בוסט של אנרגיה – מוזמנת להצטרף אליי לאתגר דיטוקס של 5 ימים, במתנה!

🔗 להרשמה לאתגר לחצי כאן

או על התמונה


אתגר דיטוקס

💚 בואי נתחיל יחד מסע של ניקוי, איזון והתחדשות – בדרך טבעית, עדינה ומדויקת לגוף שלך!

 

הכנתם?

אני רוצה לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

אפשר לתייג אותי באינסטגרם .instagram.com/liorahoubara

 וגם בפייסבוק .facebook.com/liora.houbar.diet

שאלות, שיתופים, הצעות וכמובן צילומים אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page