• Liora Houbara

נתחוני חזה עוף על מצע פטריות ובצל

עודכן ב: 29 מרץ 2019



מתכון קלאסי ומנצח שגם ילדים יאהבו.

מעולה להוסיף לדיאטה ללא פחמימות או ללא גלוטן.



6 מנות 250 קלוריות למנה

חומרים:

  • 1 ק"ג חזה עוף

  • 3 בצלים גדולים

  • 2 כפות שמן

  • סלסלת פטריות טריות (אפשר לגוון בסוגי הפטריות לפי הטעם)

  • חצי כפית מלח גס

  • מעט פלפל שחור גרוס טרי

  • כפית כמון טחון

  • כורכום (לא חובה)

אופן ההכנה:

מומלץ לקנות חזה עוף טרי.

מנקים את חזה העוף משיירי שומן.

חותכים אותו לפיסות בגודל ממוצע של 2 ס"מ על 5 ס"מ.

קולפים את הבצלים שוטפים ופורסים לפרוסות דקות.

בסיר גדול ושטוח מחממים את השמן.

מוסיפים את הבצל ומאדים על אש קטנה, תוך ערבוב מידי פעם עד שהבצל מזהיב.

בינתיים שוטפים היטב את הפטריות ופורסים גם אותן לפרוסות.

מוסיפים את הפטריות לבצל ומאדים עוד מספר דקות עד שהפטריות מעט מתרככות אך שומרות על צורתן.

מוסיפים את חזה העוף ומאדים תוך ערבוב מתמיד עד שכל פיסות חזה העוף מלבינות מכל צד.

תוך כדי הערבוב מוסיפים את התבלינים.

לחובבי הכורכום ניתן להוסיף כפית והכורכום יצבע את העוף בצהוב.

מבשלים עוד כ – 10 דקות בסיר מכוסה חלקית.



רוצים מתכון מעולה שהולך ביחד?

מדליוני בטטה באפייה מהירה

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא


רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה



אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#בשריםודגים #עוף #Recipe #chicken #meatandfish #ללאפחמימות #carbfree #nocarbs #יוםהעצמאות #ללאגלוטן

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד