- Liora Houbara
סלט חמשת הצבעים ברוטב ויניגרט רימונים
עודכן ב: 12 אוק 2019

סלט קלאסי לכל ימות השנה, שמכיל את כל הצבעים.
תוכלו לגוון במרכיבים שלו וליצור בכל פעם גרסה אחרת וטעמים אחרים!
8 מנות 50 קלוריות למנה
החומרים
2 עגבניות
2 מלפפונים
חסה בצבעים שונים
ראש אנדיב ( עולש)
1/2 שקית עלי סלט או עלי תרד בייב שטופים
2 גזרים
1/2 כוס אוכמניות טריות או מיובשות
חצי כוס גרגרי רימון
אופציות לגיוון - אפשר להוסיף לסלט נתחי עוף או קוביות גבינה
החומרים לרוטב:
3 כפות (45 מ"ל) מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות רכז רימונים טבעי
2 כפות שמן זית
כף וחצי רוטב סויה (תמרי לרגישים לגלוטן)
חצי כפית גרידת לימון
3 כפיות דבש או סילאן לטבעונים
מעט מלח
אופן ההכנה:
שוטפים וחותכים את כל הירקות.
את הגזר מגררים על פומפיה גסה.
מערבבים את כל חומרי הרוטב בשייקר ושופכים על הסלט ממש לפני ההגשה.
רוצים עוד מתכון מעולה לסלט קל הכנה וטעים?
סלט ניסואז!
לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא
רוצים ללמד גם את הילדים שלכם לאכול בחמישה צבעים?
מוזמנים להצטרף עם הילדים לפודי הגמד הקודם.
כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק
אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן
Image by Karolina Grabowska from Pixabay
#recipes #ירקות #salads #vegeterian #vegan #vegetables #יוםהעצמאות #ללאגלוטן #טבעוני