top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תבשיל ארטישוק אפונה ועגבניות שרי

תמונת הסופר/ת: ליאורה חוברהליאורה חוברה

עודכן: 17 באוג׳ 2022


תבשיל ארטישוק, אפונה ועגבניות שרי



תבשיל צבעוני שקל להכין וכייף לזלול



5 מנות 50 קלוריות למנה

החומרים:

  • 2 כרישה

  • שקית תחתיות ארטישוק קפואות

  • סלסלת קטנה של עגבניות שרי, שטופו וחצויות לאורך

  • חצי שקית אפונה קפואה

  • כפית שמן

  • מיץ מחצי לימון

  • מלח ופלפל לפי הטעם


תבשיל ארטישוק, אפונה ועגבניות שרי

אופן הכנה:

מפשירים את תחתיות הארטישוק במים רותחים כרבע שעה. פורסים את התחתיות לאורך.

מורידים את החלק העליון של גבעול הכרישה , שוטפים היטב ופורסים לעיגולים דקים.

בסוטז נון סטיק מזהיבים את הכרישה עם כפית שמן. מוסיפים עגבניות שרי ומאדים תוך ערבוב כמה דקות. מוסיפים את האפונה ותחתיות הארטישוק. את מיץ הלימון והתבלינים. מערבבים היטב ומבשלים מכוסה כרבע שעה על אש קטנה. בודקים את האפונה ותחתיות הארטישוק רכים. ומגישים חם או קר.



תבשיל ארטישוק, אפונה ועגבניות שרי


 

רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה




 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page