• Liora Houbara

תבשיל ארטישוק אפונה ועגבניות שרי


צילום - עודד חוברה


תבשיל צבעוני שקל להכין וכייף לזלול



5 מנות 50 קלוריות למנה

החומרים:

  • 2 כרישה

  • שקית תחתיות ארטישוק קפואות

  • סלסלת קטנה של עגבניות שרי, שטופו וחצויות לאורך

  • חצי שקית אפונה קפואה

  • כפית שמן

  • מיץ מחצי לימון

  • מלח ופלפל לפי הטעם



אופן הכנה:

מפשירים את תחתיות הארטישוק במים רותחים כרבע שעה. פורסים את התחתיות לאורך.

מורידים את החלק העליון של גבעול הכרישה , שוטפים היטב ופורסים לעיגולים דקים.

בסוטז נון סטיק מזהיבים את הכרישה עם כפית שמן. מוסיפים עגבניות שרי ומאדים תוך ערבוב כמה דקות. מוסיפים את האפונה ותחתיות הארטישוק. את מיץ הלימון והתבלינים. מערבבים היטב ומבשלים מכוסה כרבע שעה על אש קטנה. בודקים את האפונה ותחתיות הארטישוק רכים. ומגישים חם או קר.





רוצים עוד מתכון מנצח של ירקות?

כרובית בתיבול הודי!

המתכון המלא בלחיצה כאן או על התמונה


רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה




אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#ירקות #vegetables #טבעוני #צמחוני #dietrecipe #flourfree #lowfat #lowcalorie #carbfree #יוםהעצמאות #ללאגלוטן

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד