top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

דיפ תאנים וגבינות / דיפ יוגורט חציל

עודכן: 27 במרץ 2023


גבינות על מצע תאנים ובזיל

נראה אולי בנאלי, ובכל זאת, מקלוני ירקות טבולים ברוטב או בדיפ מעניין מספקים גם את תאוות הכרסום וגם ממלאים קצת את הבטן בו זמנית.

אם רוצים אפשר באותם דיפים לתבול גם פירות.



חותכים ומסדרים על צלחת הגשה יפה ירקות, ככל העולה על הדמיון.

רצוי קשים – גזר, מלפפון, קולרבי, צנוניות, פלפלים בצבעים שונים, פרחי כרובית לא מבושלים, עגבניות שרי, שעועית ירוקה מוקפאת שהופשרה.

מניחים במרכז צלחת הירקות את קעריות הדיפ.

כף מכל דיפ מכילה 20 קלוריות



לדיפ תאנים וגבינות

מערבבים במעבד מזון 500 גר' קוטג'

עם 100 גרם גבינת רוקפור.

מוסיפים 4 תאנים מיובשות קצוצות דק מאד

ומעט מלח. מערבבים היטב.



לדיפ יוגורט חציל –

קולים חציל בתנור, מקררים ומסירים את הקליפה.

מערבבים את בשר החציל המעוך קלות

עם 400 מ"ל יוגורט (מומלץ צאן),

2 שיני שום כתושות

ומעט מלח.

 

רוצים לרדת במשקל ולא ממש מצליחים ?

אני מזמינה אתכם לביקור אישי במרפאה הפרטית,

להתאמת תפריט אישי .

כל הפרטים כאן



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף


 

אל תפספסו אף מתכון

פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page