top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

פריטטה דלעת ובייבי תרד

עודכן: 8 באוק׳ 2022


פריטטה דלעת ובייבי תרד

מחית דלעת שנשארה לי מתבשיל אחד וחופן עלי תרד, שהיו במקרר,

הפכו בכמה דקות לארוחת ערב מצוינת.

נשארה לכם דלעת שכבר צריך לבשל?

הנה פתרון מצוין לארוחת ערב טעימה ובריאה,

שתתקתקו צ'יק צ'ק.

2 מנות, 80 קלוריות למנה

החומרים:

  • כוס וחצי מחית דלעת (עשויה מחתיכת דלעת בינונית)

  • ביצה

  • 2 כפות זרעי צ'יה

  • חופן עלי בייבי תרד קצוצים (אפשר להחליף גם בכרובית או ברוקולי מבושלים קצוצים)

  • 3 כפות קמח

  • עשבי תיבול טריים - פטרוזיליה, רוזמרין , כוסברה וכו'

  • רבע כפית מלח, מעט פלפל שחור למי שאוהב


אופן ההכנה:

1. קולפים את הדלעת, חותכים לקוביות ומבשלים עד שהדלעת מתרככת.

2. מסננים היטב מהנוזלים, ומועכים בממחה תפו"א עד שמקבלים מחית אחידה.

אפשר כמובן להשתמש בשארית מחית דלעת מתבשיל אחר.

3. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.

4. מחממים היטב מחבת קטנה, (קוטר 20 מתאים מאוד) נון סטיק. (אפשר גם ללטף קלות את התחתית בשמן בעזרת מברשת אפיה).

5. משטחים את התערובת במחבת, כך שתהיה בעובי של כ - 1 ס"מ.

6. מכסים במכסה ומבשלים על אש קטנה עד שהתחתית מזהיבה (בודקים בעדינות בעזרת סכין קהה).

7. הופכים בעזרת מרית. מכסים שוב את המחבת וממשיכים לבשל עד שגם הצד השני מזהיב.

מגישים חם ואוכלים מיד.


 

רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תפספסו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page